IzdvojenoZadar

Koncerti i zabava na zadarskom Klizalištu

Klizalište na poznatoj lokaciji kod Foruma obavezno je mjesto susreta i druženja, a najmlađima – omiljena zabava

Puno dobre zabave na klizalištu s programima dječje igraonice, potom s tematskim večerima, disko večerima, brucošijadama, nastupima klapa, koncertima, slavonskim i dalmatinskim večerima uz popularne cijene za obiteljski meni – klizanje, igraonica, kobasice i palačinke – samo je izbor iz bogatog sadržaja kojega na 1,200 kvadrata klizališta, ugostiteljskog objekta i polivalentne igraonice nudi zadarsko klizalište „Ledeni park“. 

Klizalište je otvoreno svakim radnim danom i nedjeljom do 22 sata, a četvrtkom, petkom i subotom do kasnijih sati; što je dovoljno vremena da svatko pronađe program za sebe, ili za okrjepu uz kuhano vino, topli čaj s rumom,kavu, slastice i kolače.

Uz popularne kućice koje su na manifestaciji „Advent u Zadru“ postale omiljeno gradsko okupljalište, klizalište na poznatoj lokaciji kod Foruma obavezno je mjesto susreta i druženja, a najmlađima – omiljena zabava.

Tako je i Sveti Nikola pohodio klizalište dijeleći slatkiše i – radost.

„Trudimo se stalno imati program za naše najmlađe, ali i za sve druge uzraste kako bi kvalitetom privukli što veći broj Zadrana. Na klizalištu je zaista lijepo, zabavno i toplo, pa se dva sata mogu provesti u više nego ugodnom ambijentu“, kaže direktorica tvrtke „Zabavica“ Martina Zorica, zadužena za dječji program „Ledenog parka“ i raznovrsnu ugostiteljsku ponudu.

Dnevni program rada klizališta može se pratiti preko facebook stranice, a preporuka je, kaže gospođa Zorica, atraktivni noćni program četvrtkom, petkom i subotom kada će se do jedan sat iza ponoći organizirati koncerti, zabavni programi za odrasle i večeri plesa s profesionalnim plesačima.

„Igraonica je idealan prostor za takvu vrstu zabave jer je demontažna, pa njezinim pomicanjem dobivamo veliki prostor s binom. U suštini, htjeli smo kroz prosinac i siječanj prirediti program kojim bi zadovoljili sve potrebe naših sugrađana. Naravno, sa što više veselja i radosti“, zaključuje Zorica.  

Popularne cijene za obiteljski meni

Poseban program „Ledenog parka“ u prvom mjesecu 2017. godine osigurao je zadarskim studentima, osim zabave na brucošijadama, i kobasicu s pivom na klizalištu uz predočenje studentske iksice, a već sada obitelji mogu uživati u obiteljskom meniju s klizanjem, igraonicom, kobasicama ili palačinkama.

Veliki dvosatni meni za 4 osobe iznosi 90 kuna, a mali za dvije osobe 50 kuna. Sat klizanja, pola sata igraonice i završno opuštanje uz kobasice i palačinke – poručuju iz „Zabavice“ – idealan su obiteljski paket!

Foto: eZadar





Related Articles

Back to top button