IzdvojenoZADAR Sport

Krševan Santini potpisao za Inter iz Zaprešića

Zadarski vratar Krševan Santini, brat novopečenog napadača ‘vatrenih’ Ivana, u nadolazećoj će sezoni čuvati mrežu Intera iz Zaprešića

Ovog ljeta u Zaprešić se vratilo dobro znano lice. Krševan Santini prvi put u Inter je došao 2010. godine i dvije i pol sezone čuvao mrežu kluba. Ostavio je odličan dojam, što je potvrdila i nova pozivnica da se pridruži zaprešićkom sastavu. U međuvremenu je Krševan bio u Ukrajini, na Cipru i u Azerbajdžanu, nakupio važno vratarsko i životno iskustvo.

Prije svega želim kazati kako mi je Inter dao priliku da se afirmiram u hrvatskom nogometu, nakon toga mi je bilo lakše i u inozemstvu, priča Santini. -Lijepo je igrati vani, imate velike utakmice i jake suparnike. Sve skupa je predivno iskustvo, upoznao sam nove ljude, jezike, a najbolje mi je bilo u ukrajinskoj Zorji. Sve dok u Ukrajini nije počeo rat i dosta toga se promijenilo“, kazao je Santini za službene klupske stranice.

Krševanov brat Ivan trpa mreže u Francuskoj, a sada je konačno zavrijedio poziv u nacionalnu vrstu.

Ivan je primjer kojeg bi svaki mladi sportaš trebao slijediti. Uporan rad, odricanje, ne odustajanje pred problemima, pouzdanje u dragog Boga da će sve biti dobro. Suočavao se Ivan s nepravdom i padovima, ali uspio je radom i predanošću Bogu. U Caenu je imao vrhunsku sezonu, a nastupi za Hrvatsku ostvarenje su sna.

Krševan neće biti jedini Zadranin u Interu. Društvo će mu činiti Vlatko Blažević koji je prešao iz Zadra u Inter kao prvi strijelac Treće HNL Jug.





Related Articles

Back to top button