IzdvojenoKulturaZadar

Legendarni Mladen Grdović nije se pojavio na vlastitoj pressici

Na najavljenu konferenciju za novinari  u hotelu Kolovare, sazvanu zbog njegovog velikog koncerta “Nije u šoldima sve” u povodu 40 godina karijere, koji će se na Višnjiku održati 15. veljače, Mladen Grdović jutros nije došao. Unatoč velikom iskustvu, organizaciji koncerata u povodu 30 i 35 godina rada, organizatori Željko Petreš i Ljubo Šeperić precijenili su Culinu mogućnost da se pred novinarima pojavi već u 11 sati. “Sad će, za 5-10 minuta”, tješili su novinare, očekujući da će Mladen iz nedalekih Arbanasa stići čim ga dobiju. Nažalost, mobitel je ostao isključen pa su organizatori najavili koncert bez slavljenika, javlja 057info.

– Ne trebate se bojati za koncert, Mladen je u tome jedan od najvećih profesionalaca na sceni. Ovako za medije…, govorio je Petreš, kojeg su novinari posjetili kako je prošla presica također prošla bez Mladena, jutro nakon prometne koju je imao s Ferrarijem.

– Ovo će biti svojevrsni festival najjačih imena glazbene scene u Hrvatskoj. Tu su njegovi prijatelji iz Tri mušketira – Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros, Ivana Kovač s kojom je snimio duet, Ivan Zak, Maja Šuput, Mia Dimšić, Učiteljice i klapa Munita. Ovoga puta zadarski izvođači nisu zastupljeni, jer su oni bili redom na koncertu u povodu 35 godina karijere, rekao je Petreš.

Organizatori su ograničeni i duljinom trajanja koncerta – ne mogu svi nastupiti u gabaritima od oko 3 sata.

– Mladen mora izvesti barem 15 pjesama, tu je i bis, dok sve goste najave i oni otpjevaju pjesmu tu smo već preko tri sata. A četiri sata se teško može izdržati, koliko god da voljeli nekoga, rekao je Petreš.

Dio prihoda od koncerta dodijelit će humanitarnim udrugama – Domu za odrasle sv. Frane, Udruzi za autizam Zadar i Udruzi za zaštitu životinja Zadar. Za sada je već prodano oko 2.000 ulaznica, a kako je koncert jedinstven i neće se ponavljati u drugim gradovima, očekuje se veliki broj fanova iz cijele Hrvatske.

Jedan komentar

  1. Zdravo,
    Jeste li poslovni čovjek ili žena? Ako u nekom financijskom neredu ili trebate novac za pokretanje vlastitog posla? Trebate li kredit za plaćanje duga? Ako imate nisku kreditnu ocjenu, a banke / druge lokalne financijske institucije imaju poteškoća s dobivanjem kredita? Osobni zajam, širenje poslovanja, poduzetništvo i obuka, konsolidacija duga, krediti s teškim novcem. Pa, trebate zajam ili financiranje iz bilo kojeg razloga. Nudimo kredite s niskom kamatnom stopom od 2%, kontaktirajte nas s konstantnim pratiocem kredita putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite TVViet

Related Articles

Close
Close