IzdvojenoZadar

Longin odustao od borbe s Kalmetom, prikuplja potpise za potpredsjednika Županijskog odbora HDZ-a

OČEKIVANO ILI NEOČEKIVANO?

Zadarski župan odustao je od kandidature za predsjednika Županijskog odbora zadarskog HDZ-a unatoč svesrdnoj podršci vrha stranke u Zagrebu, vijest je ovo koju su ZADAR Newsu potvrdili mještani Bibinja s kojima se susreo pročelnik za odgoj i školstvo Zadarske županije Ivan Šimunić. On tako očito ima vremena za političko strvinarenje i ulizivanje Božidaru Longinu pa tako u vrijeme dok bi trebao biti na poslu skuplja potpise za Longinovu kandidaturu  za potpredsjednika ŽO-a HDZ-a.

Šimunić ima vremena za ulizivanje Longinu i političko strvinarenje, ali ga i dalje nije briga za probleme u Srednjoj školi Biograd na moru

Šimunića se, kako stvari stoje, ne tiče teški raskol koji se dogodio u Srednjoj školi Biograd na moru i za koji je nadležan, a u kojemu su četiri osobe, od čega tri profesorice dobile izvanredne otkaze zbog infantilnog i osvetoljubivog ravnatelja Ivice Kera. Dvije profesorice, naime, dobile su otkaz samo zato što su ravnatelja prijavile zbog kršenja zakona. Sve to Šimunić gleda skrštenih ruku i pravi se da se to njega ne tiče. Do kad će se tako ponašati, nije poznato.

‘Tražio je da potpišemo za Longina’

– Šimunić je tražio da se na papir potpišu svi članovi HDZ-a i to kroz jutro kad je trebao biti na poslu. Rekao je da je to za njegovog šefa Longina i da bi svi to trebali potpisati – tvrdi nam jedan Bibinjac koji je želio ostati anoniman.

A da je u tijeku prikupljanje potpisa za Longinovu kandidaturu za potpredsjednika potvrdili su nam i Longinovi najbliži suradnici i članovi HDZ-a.

Za podsjetiti je podatak kako je ZADAR News prije samo nekoliko dana objavio informaciju kako Longin još uvijek važe hoće li krenuti u bitku protiv Božidara Kalmete.

Božidar Longin dobio ‘mig’ iz Zagreba: “Možeš krenuti na Kalmetu”





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button