IzdvojenoZadar

Marko Pupić Bakrač pisao kolegama vijećnicima: Normalno je da lopove vodi lopov, lažove lažov, antikriste osoba koja se klanja zmaju u kršćanskoj ikonografiji

Namon poslanog priopćenja medijima sinoć, vijećnik Županijske skupštine Marko Pupić poslao je svojim kolegama vijećnicima priopćenje ioje prenosimo u cijelosti:

Nisam dijelio ljude po političkoj pripadnosti pa sam sve donedavno imao prijatelje i među HDZovcima, doduše rijetke, sada ne više . Jednom mi  jedan takav (inače brat visokorangirane HDZovke čiji highlight karijere je krađa županijskog novca za energetsku obnovu objekata) nakon par pića na rođendanskoj zabavi u Sukošanu počne objašnjavati  bitak politike.

Ti si glup, što hoćeš, reče on, svugdje u svijetu postoji desno i livo opredijeli se nije bitno što se radi to ti je tako. Kojeg li banaliziranja, ali začuditi će te se nisam ja protiv toga da se banalizira, to pojednostavljuje stvari, ogoljuje ih do kosti. Ja bih išao još dublje u banaliziranju od mog bivšeg prijatelja Jure, postoji  istina i laž, postoji pravda i nepravda ili najdublje postoji dobro i zlo. I eto ja se  opredijelih.

A Vi ? Normalno je da lopove vodi lopov, lažove lažov, antikriste osoba koja se klanja zmaju u kršćanskoj ikonografiji personifikaciji sotone… Sve je to normalno nenenormalno i sablasno banalno. 





Related Articles

Back to top button