ZadarZadne-Izdvojeno

MARKO PUPIĆ BAKRAČ: Ukoliko Kalmeta ne podnese ostavku, očekujte radikalne mjere!

Oporbeni gradski vijećnik Marko Pupić Bakrač komentirao je današnje podizanje optužnice protiv zadarskog gradonačelnika Božidara Kalmete, piše Večernji list.

Rekao je kako je očekivao podizanje optužnice i da se Kalmeta nije trebao ni kandidirati za gradonačelnika Zadra na prošlim izborima.

– Sramotno je da će s takvim optužbama za kriminal Kalmeta biti na mjestu gradonačelnika Zadra. Očekujemo njegovu trenutačnu ostavku, a ako je ne podnese, mi ćemo uzvratiti radikalnim akcijama – rekao je Pupić Bakrač, nezavisni vijećnik s liste Akcije mladih u Zadru.

Predsjednica zadarskog SDP-a Sabina Glasovac, komentirajući podizanje optužnice, rekla je kako su djela za koje se tereti Kalmeta teška kaznena djela. Iako se optužnice u pravilu ne komentiraju, tvrdi da mora priznati kako nije nimalo iznenađena ovakvim epilogom.

– Pred Kalmetom je pravna bitka, a pred Zadrom, nadam se, budućnost u kojoj grad više neće biti talac lika i djela i nesigurne sudbine gradonačelnika. Smatram da bi Kalmeta trebao dati ostavku jer bi to bilo najbolje za građane Zadra budući da jedino to može omogućiti normalno funkcioniranje gradske uprave – rekla je Glasovac.





Related Articles

Back to top button