IzdvojenoZadar

Marko Vučetić: “Zadar ne može biti grad nade dok pripada Kalmeti”

Nekadašnji nezavisni saborski zastupnik, Zadranin Marko Vučetić vrlo je aktivan na Facebooku.

Jedan od svojih statusa jučer je posvetio i bivšem zadarskom gradonačelniku i USKOK-ovom optuženiku za pljačku novca iz državnog proračuna, Božidaru Kalmeti. Vučetićevu objavu prenosimo u cijelosti:

“Zagreb ili, da govorim iz vlastitih cipela, moj Zadar ovakvi su zbog prešutnog moralnog pristanka da Zagreb pripada Bandiću, a Zadar Kalmeti. Taj pristanak treba ogoliti, prokazati, destruirati i odbaciti.

Moralni pristanak na nešto takvo politička je kapitulacija uslijed ohlađene, mrtve imaginacije. Građanima Zagreba i Zadra, ali i mnogih drugih gradova i općina, treba ponuditi imaginaciju i viziju. One motiviraju, one rađaju nadu.

Građanima Zadra i Zagreba treba vratiti grad. Zadar i Zagreb trebaju postati gradovi nade, a to ne mogu biti sve dok pripadaju Kalmeti i Bandiću.

Vina Biograd

Gradovi bez morala, imaginacije, vizije i nade ne pripadaju građanima”.



Vina Biograd

Related Articles

Komentari

  1. Trebate li zajam? Jeste li tražili gdje dobiti zajam? Jeste li pokušavali dobiti bilo koju vrstu zajma? onda se prijavite sada na? (christywalton355@gmail.com) ako želite dobiti pristupačan zajam. Zajam se ovdje nudi po vrlo niskoj kamatnoj stopi od 2%. Kontaktirajte nas ako vas zanima.

Leave a Reply

Back to top button
Close
Close