IzdvojenoZadar

Marko Vučetić: “Želimo li da naša djeca odrastaju u klijentelističkoj, koruptivnoj i kriminalnoj sredini ili to ne želimo?”

Izgledni kandidat za gradonačelnika Zadra Marko Vučetić objavio je danas zanimljiv status na svom Facebook profilu. U objavi je Vučetić opisao šetnju s Ivom Žuvelom. Vučetić kaže da su se dotakli teme lokalnih izbora. 

“U današnjem điru po Zadru s Ivom Žuvelom, razgovarali smo o našem gradu, o Zadru. Lokalni izbori su pitanje emocija, i to emocija prema vlastitoj obitelji. Želimo li da naša djeca odrastaju u klijentelističkoj, koruptivnoj i kriminalnoj sredini ili to ne želimo?

Kakvi smo roditelji, tako ćemo na izborima i glasati. Ako želimo da nam djeca budu neslobodna, birajmo one koji će porobiti grad i našu djecu u gradu. Ako želimo da nam djeca budu slobodna, birajmo one koji će osloboditi grad.
Ako želite da nam djeca budu potjerana iz grada, birajte one koji će potjerati našu djecu iz grada kako bi njihova djeca mogli posjedovati grad.

Ako to biramo, naša djeca su bolja od nas. Zato odlaze od nas, jer smo ih izdali, jer ne umijemo biti roditelji. Roditelji koji su potjerali našu djecu, bolji su od nas. A to je ipak najgora spoznaja – biti gori od ološa”, zaključio je Vučetić. 





Related Articles

Back to top button