IzdvojenoZadar

Massimo će biti pokopan na Gradskom groblju u Zadru 3. siječnja 2023.

ODLUKA OBITELJI

U 61. godini, nakon kratke i teške bolesti, napustio nas je veliki umjetnik i cijenjeni glazbenik Massimo. Kako je potvrdila njegova diskografska kuća, komemoracija će biti održana u petak, 30. prosinca 2022. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u 11 sati. U predvorju HNK bit će i Knjiga sjećanja u koju će se moći upisati svi koji to budu željeli.

Posljednji ispraćaj bit će u utorak 3. siječnja u 11 sati na Gradskom groblju Zadar. “I komemoracija i posljednji ispraćaj otvoreni su za sve koji žele još jednu priliku da se pozdrave s Massimom”, napominju iz Aquarius Recordsa, piše Index.

Građani se i dalje mogu opraštati kod Lisinskog

Koncertna dvorana Lisinski svim je obožavateljima izašla u susret pa će mjesto ispred njezina ulaza, gdje se građani već danima opraštaju s omiljenim glazbenikom, biti dostupno za paljenje svijeća i polaganje vijenaca sve do 31. prosinca.

Podsjetimo, Massimo je preminuo 23. prosinca, a vijest o njegovom odlasku na društvenim mrežama podijelile su njegova supruga Eni i kći Mirna.

“Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure. Eni i Mirna”, napisale su u objavi.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button