IzdvojenoZadar

Mladen Grdović: Moja kćerka i ja imamo izvanredan odnos i to je naša privatna stvar

EKSKLUZIVNI INTERVJU

Kako je posljednjih dana najpoznatiji zadarski kantautor i pjevač Mladen Grdović opet ispunjavao medijske stupce povodom odnosa njega i njegove kćerke, Grdovića smo sreli nakon popodnevnog treninga te smo ga odlučili pitati o čemu se radi i kako gleda na novonastalu situaciju.

Iako na prvu nije htio ništa reći po tom pitanju, u konačnici se otvorio i ekskluzivno za ZADAR News iznio svoju stranu priče.

– Jako su me pogodile medijske objave posljednjih dana u kojima sam optužen da sam tužio vlasitu ćerku. Tužba je podnesena kako bi se smanjila alimentacija jer je moja kćerka punoljetna osoba kojoj nikad ništa nije falilo u životu od strane njenog oca, odnosno mene. Tu sam i dalje za nju i uvijek ću biti – govori nam Grdović.

Mediji se, kaže, pošto se radi o privatnoj stvari, ne bi trebali baviti njihovim odnosom.

– Odnos mene i moje kćerke je naša privatna stvar i u to se mediji ne bi trebali miješati. Želim da se moja kćeka zaposli i da postane neovisna osoba jer je punoljetna. Osobno sam sa 16 godina odlazio autobusom pjevati od Dubrovnika do Istre, a u kesici sam od majke dobio sendvič i sok i to mi je bilo dovoljno. To su bili moji počeci. Napisao sam veliki broj pjesama u posljednjih 40 godima koje su srasle s narodom koji je prepoznao mene kao kantautora, pjevača i osobu.

Kazao nam je i kako mu život nije bio lagan, ali je sve prebrodio.

– Moj život je bio mukotrpan i nije bio nimalo lagan, a za kraj bih samo rekao da su na moju punoljetnu kćerku utjecali njeni najbliži ljudi, a ona na sudu ničim nije osporila ono što sam rekao. Također mi je žao što moja kćerka nije došla na sprovod mom pokojnom bratu Paulu ni mojoj majci. Očito je bila instruirana od strane svojih bližnjih. Svoje dijete svatko voli, pa tako i ja moju kćerku Saru – govori nam Grdović.

Kazao je i kako njegovoj kćerki nikad ništa u životu neće faliti dok god je živ.

– Mojoj kćerki Sari nikad ništa neće faliti dok sam živ i to ona dobro zna. Do njene punoljetnosti sam je sam odgajao svojim glasom i nikad joj ništa nije falilo. Ona zna moje i njezine osjećaje. Ni dan danas joj ništa ne fali, a medije bih zamolio da budu malo osjećajniji jer se radi isključivo o odnosu oca i kćerke – rekao nam je za kraj Grdović. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button