IzdvojenoZadar

Mladen Malta poručio Josi Nekiću: Bolji vam je nadimak “Labud” nego “Zastavnik”

Na jednoj od osebujnijih sjednica Gradskog vijeća Grada Zadra održanoj jučer u velikoj vijećnici, osim nekoliko nekulturnih ispada od strane vladajućih, jedan komentar vijećnika Mladena Malte definitivno je obilježio dinamično aktualno prijepodne, ali i nasmijao sve prisutne u vijećnici.

Naime, kada se Malta obraćao pročelniku za odgoj i školstvo, Josi Nekić, nazvao ga je “Labudom”, što je Nekića vidno iznerviralo pa je za pohitao za govornicu kako bi mu uvrijeđeno odgovorio kako nije u redu da ga vrijeđa.

Nakon toga za govornicu je opet došao Malta i konstatirao kako je Nekićev nadimak “Labud” puno bolji od onoga koji je Nekiću bio nadjenut ranije.

Pouzdano, prema pričama iz krugova bliskih HDZ-u, Nekić se posebno naživcira kad ga netko nazove “Zastavnikom”. Taj nadimak dobio je nakon što su pojedinci javno tvrdili kako je Nekić, dok je bio portir u Tankerkomercu 1990. godine dan prije blagdana Velike Gospe skinuo hrvatski barjak i stavio jugoslavensku zastavu.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

  1. Ako je ovo istina onda je to velika sramota za Zadarski HDZ i za Kalmetu osobno jer ga je on nametnuo članstvu kao jedinog kandidata na izborima 2016 u hotelu Donat na Boriku. Kao člana od poćetka 1990 sr am me je ko me zastupa u Zadarskom HDZ-u. Kalmeta što ti kažeš na ove priče ….???

  2. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close