IzdvojenoZadar
Aktualna tema

MODES-ovci nisu govorili istinu: Na lokalnim izborima 2017. koalirali su s SDP-om i HNS-om!

Nakon što je ZADAR News prvi objavio od javnosti skrivani plan MODES-a kako na izborima za predsjednika mjesnog odbora Poluotok neće podržati vlastitog kandidata i nositelja liste Zadarskog bloka, Franu Brajkovića, a što će, sada je i potvrđeno, rezultirati ponovljenim izborima na Poluotoku, patetičnim priopćenjem se oglasio član Predsjedništva MODES-a, Donat Dobrović.

On je u istome napisao kako njegova stranka “neće s SDP-om ni HDZ-om” iako bi Dobrovićevo gasanje za Brajkovića bilo samo izglasavanje svog čovjeka s liste i ništa drugo.

Dobrović do danas nije demantirao ni činjenicu koju su potvrdili Frane Brajković i Daniel Radeta (SDP) kako su se svi zajedno našli u jednom ugostiteljskom objektu na poluotoku uoči izbora i kako su se dogovorili da će zajedno “rušiti HDZ” na poluotoku. 

Međutim, nakon izbora, Dobrović je poćeo govoriti kako se na njega i njegovu majku vrši pritisak da ne glasa za Brajkovića, a učestala komunikacija s gradskom vijećnicom i HDZ-ovom nositeljicom liste za Poluotok samo je dodatno p(r)obudila sumnju u dogovor Dobrovića i MODES-a s HDZ-om.

Konačno, da u MODES-u baš i nisu govorili istinu potvrđuju i dva dokumenta Državnog izbornog povjerenstva iz 2017., kojima dokazujemo kako je ta politička stranka na izborima za gradonačelnika grada Nina koalirala ne samo s SDP-om, već i s HNS-om. Na izborima za općinsko vijeće Vrsi također, MODES-ovci su koalirali s SDP-om.

Dakle, MODES-ova priča o tome kako se “neće koalirati s SDP-om” zapravo je obična laž jer su s tom strankom i HNS-om koalirali na posljednjim lokalnim izborima.

A zašto vodstvo Zadarskog bloka o tome nije bilo obavješteno i zašto se MODES-ovce na posljednjem bučnom sastanku koji se održao u prostorijama HSLS-a na dan kad je ZADAR News javnosti učinio dostupnim informaciju o MODES-ovom pokušaju sabotaže Frane Brajkovića, odnosno vlastite liste, koja se na kraju pokazala točnom, nije nam poznato.

Poznato nam je samo da iza igre oko Poluotoka, a sada je i više nego očito, stoji nešto više i jače. Što, možemo samo nagađati.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

  1. Ja sam gospođica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedočanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospođe Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close