112ZadarZadne-Izdvojeno

MONSTRUOZNO DJELO U ZADRU Petorica silovala maloljetnicu na Kolovarama

RAPE-illustrationZbog silovanja maloljetne poznanice petorica mladih Zadrana jučer su zadržana u zadarskom zatvoru. Sudac istrage, Boris Radman, petorici mladića pritvor je odredio kako sa slobode ne bi utjecali na svjedoke ili ponovili kazeno djelo.

Petorica mladića, od kojih su dvojica maloljetnika a trojica mlađi punoljetnici, uhićeni su zbog sumnje da su počinili kazneno djelo spolnog odnosa bez pristanka u ovom konkretnom slučaju 17-godišnje Zadranke.

Nesretna djevojka, s mladićima je provodila večer a prije nego što su došli u noćni bar Hitch, pokraj kojeg se monstruozni čin dogodio, obišli su još nekoliko kafića. Jedan od mladića namamio ju je vani te nakon spolnog odnosa s njom bez njenog pristanka pozvao je ostale mladiće na seksualno iživljavanje.

Djevojka se nije mogla oduprijeti, što zbog alkohola, a i postoji sumnja da joj je u piće ubačena takozvana “droga za silovanje”.

Djevojka je policiji ovaj monstruozan čin prijavila u četvrak navečer u pratnji majke. Mladići su nakon toga uhićeni te su se branili okrivljujući jedan drugog. Uhićenima po novom kaznenom zakonu prijeti tri godine zatvora.

Kako neslužbeno doznajemo, jedan od predvodnika ovog strašnog zločina je sin suvlasnika zaštitarske tvrtke u spomenutom klubu.

Zadrani su šokirani i u nevjerici prepričavaju ovaj stravičan zločin.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

 1. Tocno mi je muka kada vidim sto se pise u vezi ovoga slucaja. Ta cura NIJE znala te psihopate i do te veceri nije imala veze s njima. Pisu se obicne lazi. Neka novinari malo kopaju i objave puna imena i prezinena od tog ljudskog sljama sto zive medu nama

 2. evo koga štiti policija 11.11.2013 – 11:21
  po našim vrsnim policajcima silovanje nije ako to …

  Umirovljeni policajac Marko Čulina Maki (43) jučer je na Općinskom sudu zbog iznude osuđen na godinu dana zatvora s rokom kušnje od tri godine. Sutkinja Sandra Radanović u presudi je kazala kako je nedvojbeno tijekom postupka nedvojbeno utvrđeno da je počinio djelo koje mu se stavljalo na teret te je prihvaćena sankcija koju je predložilo Općinsko državno odvjetništvo.

  Naime, kako piše Zadarski list, Čulini je na teret stavljalo da je u kolovozu 2008. godine od Marka Ćosića, konobara u jednom sukošanskom restoranu, tražio 40 tisuća kuna. Po navodima u optužnici traženi iznos trebao je biti naknada za ozljede koje je Ćosić u tučnjavi nekoliko dana ranije nanio zaštitaru zaposlenom u zaštitarskoj tvrtki Čulinine supruge Vipera security. Po optužnici Čulina je Ćosiću zaprijetio da će, ukoliko ne plati traženi iznos do 10. kolovoza 2008. godine, kasnije platiti sto tisuća kuna i završiti na sudu, a osim toga, da mu se može dogoditi i »ono što se dogodilo zaštitaru Denisu Tomičiću«.

  plodine 11.11.2013 – 11:41
  imena
  Babić, Kokić, dva Zubčića i Čulina

  1. priča se da je jedan od silovatelja Jure Zubčić, predsjednik Foruma mladih SDP-a Zadarske županije…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close