IzdvojenoZadar

Mrčela o Erlićevoj izjavi kako ZADAR News nije sklon HDZ-u: “Njima je objektivno medijsko izvještavanje trn u oku”

Nakon što je predsjednik Gradskog odbora zadarskog HDZ-a Šime Erlić u intervjuu za naš portal naglasio kako ZADAR News i Index.hr nisu skloni njegovoj stranci, uz dodatak kako bismo trebali paziti što i kako pišemo, potpredsjednik Gradskog odbora zadarskog SDP-a i županijski vijećnik Nino Mrčela kazao je kako me objektivn medijsko izvještavanje trn u oku HDZ-u.

– Prije svega smatram da bi mediji trebali objektivno izvještavati i pritom ne biti naklonjeni niti jednoj političkoj stranci. Objektivno medijsko izvještavanje često je trn u oku vladajućima. Uzmite samo za primjer nedavni medijski pritisak oko kupnje Mercedesa za NK Zadar koji igra Županijsku nogometnu ligu , te reakciju javnosti zbog koje su bili praktički prisiljeni vratiti vozilo – kazao je Mrčela u razgovoru za ZADAR News.

Kazao je i kako Andrej Plenković dolazi u Zadar kako bi pokušao pomiriti razjedinjeni HDZ.

– Problemi unutar HDZ-a polako izviru na površinu. Očito je da se čeka dolazak Andreja Plenkovića da pokuša pomiriti zaraćene struje unutar HDZ-a. Vidljivo je da su nervozni i nestabilni i da još uvijek nemaju kandidata za Zadar. Dokaz tome su i provedene ankete u kojima HDZ po prvi put nakon 30 godina nema većinu u Gradskom vijeću.

Za kraj je dodao i kako HDZ nije u stanju ponuditi ni kandidata za Savjet mladih, a kamoli za gradonačelnika.

– U ovom trenutku HDZ nije u stanju kandidirati predstavnike Savjeta mladih, a kamoli kandidata za gradonačelnika Zadra. Svaki dodatni komentar je suvišan – za kraj će Mrčela.

Nakon što smo objavili fotografiju tajnog susreta, klub vratio Mercedes





Related Articles

Back to top button