112Zadne-Izdvojeno

Murvica donja: Napadnuti policijski službenici

U protekla 24 sata, na području PU zadarske, evidentirani su napad na policijskog službenika, teška krađa, četiri krađe i tri narušavanja javnog reda i mira. Evidentirane su četiri prometne nesreće u kojima je jedna osoba teže ozlijeđena.

Napad na policijske službenike

Jučer oko 20,45 sati u Murvici Donjoj, na parkiralištu trgovačkog centra, prilikom vršenja očevida prometne nesreće, 46-godišnji sudionik prometne nesreće, pod utjecajem alkohola od 1,87 g/kg, fizički je napao policijskog službenika PPRP Zadar, gurao ga i udario nogom u tijelo te mu prijetio. Napadač je uhićen i smješten u službene prostorije policije do otrježnjenja, nakon čega će nad njim biti provedeno kriminalističko istraživanje zbog napada na policijskog službenika.

Teška krađa

U proteklih deset dana, u Dobropoljcima počinitelj provalio je u kuću u vlasništvu 50-godišnjaka, te otuđio dva hladnjaka, krevete i ormare vrijedne nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

Krađa

Jučer tijekom dana, u Ulici Mate Balote u Zadru, iz dvorišta kuće, nepoznati je počinitelj otuđio skuter Baotian, u vlasništvu 41-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.

 U utorak u poslijepodnevnim satima u Ulici A. G. Matoša u Zadru, nepoznati je počinitelj otuđio bicikl Orbea Tuareg u vlasništvu 115-godišnjaka vrijedan nekoliko tisuća kuna.

 Protiv nepoznatog počinitelja državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava.





Related Articles

Back to top button