IzdvojenoZadar

Na današnjoj “provjeri znanja” temeljem javnog natječaja bit će uhljebljena nevjesta Marine Dujmović Vuković

TAKO TO IDE U HDZ-u

Redakcija ZADAR Newsa ovih dana informirana je o potencijalnoj korupciji i pogodovanju u Zadarskoj županiji, odnosno u Ustanovi Inovacija. Prema informacijama od ljudi iz samog vrha zadarskog HDZ-a, sutra s početkom u 10 sati odigrat će se pravi mali igrokaz na kojemu će sudjelovati kandidati koji će se, oni to misle, “natjecati za dva posla” i “najbolji od njih dobit će posao u Inovaciji”.

Kako da ne.

Izmislili su čak i tročlano povjerenstvo koje će ocjenjivati kandiate

Da stvar bude zanimljivija, tročlano povjerenstvo koje će ocjenjivati kandidate, doznaje ZADAR News, već je informiralo one koji su pobijedili na natječaju, a isti unaprijed određeni pobjednici dobili su i pitanja i odgovore i bit će u konačnici najbolje ocijenjeni.

O kojim kandidatima i unaprijed određenim pobjednicima se radi pročitajte u nastavku teksta.

Kako bi objasnili o čemu se točno radi, valjda krenuti od početka.

Ustanova za razvoj kompetencija inovacija i specijalizacije Zadarske županije – Inovacija, odnosno Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja danas, u utorak 12. listopada 2021. godine s početkom u 10 sati pozvalo je kandidate na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti temeljem javnog natječaja za radno mjesto Savjetnik/ca za pripremu i provedbu EU projekata, – jedan izvršitelj/ica, na neodređeno vrijeme, uz probni rad od 6 mjeseci objavljenog putem Hrvatskog zavoda za zapošljavanje dana 17. rujna 2021. godine.

Posao namješten za nevjestu Marine Dujmović Vuković

U pozivu kojega su dobili kandidati koji će na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti uzalud doći iz cijele države piše kako će se isto održati 12. listopada 2021. godine u prostorijama Ustanove za razvoj kompetencija, inovacija i specijalizacije Zadarske županije Inovacija u dvorani 3 u prizemlju zgrade Centra za kreativne studije, Put Murvice 3 A, 23000 Zadar s počekom u 10 sati.

U istom pozivu kojega su dobili kandidati koji su zadovoljili uvjete da uopće dođu do ove razine stoji i kako pravo na pristup i prethodnu provjeru imaju oni kandidati koji su dostavili pravodobne i potpune prijave te koji udovoljavaju propisanim i objavljenim uvjetima javnog natječaja.

Ovaj posao rezerviran je za Ivanu Štulinu, nevjestu Marine Dujmović Vuković, ravnateljice Agencije Zadra Nova.

Drugi posao u kojemu se traži Savjetnik za opće i tehničke poslove na neodređeno vrijeme uz probni u trajanju od 6 mjeseci rezerviran je za Iris Žužu, aktualnu Savjetnica na Projektima Pružanja usluga informiranja i povezivanja za MSP u Zadarskoj županiji. 

Izgledno je i kako u slučajevima ovih javnih natječaja ima posla i za USKOK i to zbog niza kaznenih djela uključujući ono koje se odnosi na zlouporabu položaja i ovlasti i trgovinu utjecajem, čak i ako oba natječaja budu poništena i tako kandidatkinje koje smo naveli ne budu izabrane. Time bi, zapravo, Inovacija potvrdila otkriće ZADAR Newsa da je javni natječaj bio samo farsa i da je isti bio namijenjen gospođama Ivana Štulina i Iris Žuža.

Pitanja i odgovore su odabrane pobjednice dobile ranije, ovdje ima posla i za USKOK

Dakle, uzalud vam trud dragi kandidati, uzalud utrošeno vrijeme na učenje, putovanja i edukaciju. Niste dio kaste i nećete proći.

Laku noć, Hrvatska.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button