IzdvojenoZadar

Na Velebitu osvanula zastava SFRJ Jugoslavije

Slovenski turisti koji su za praznik rada posjetili Vaganski vrh na Velebitu iza sebe su ostavili zastavu SFRJ Jugoslavije.

Vijest je to koju je objavilo vodstvo NHR-a na svojoj Facebook stranici. Prema dostupnim informacijama, zastava je brzo uklonjena.

– Svi oni koji idu na Velebit i Vaganski vrh nemaju se čega bojati. Zastava Jugoslavije tamo se više ne nalazi jer ju je maknuo naš član iz Škabrnje Elvis Gospić – kazao je za ZADAR News Mate Lukić, šef zadarskih NHR-ovaca.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

  1. 24hour zajam usluga pružiti jednostavan i učinkovit zajam uslugu za ljude diljem svijeta u potrazi za kredite. Možete posuditi na bilo koji rok od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od 2.000 do 50.000.000,00 £ za bilo koju svrhu. Uz nisku kamatnu stopu od 3% u svim dijelovima svijeta. Aplikacija je dostupna kandidatima koji imaju 18 godina i više. Za više informacija, molimo kontaktirajte putem e-pošte: larryfox2017@outlook.com

  2. Pozdrav, trebate li kredit uz nisku kamatu od 2% Jeste li odbili bankovne kredite jer nemate nikakav kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od stresa u banci Zatim ste na pravom mjestu i kontaktirajte nas putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

  3. HELLO FRIENDS ….. moje svjedočanstvo o dobrom radu dr. Johna koji mi pomaže … Ja sam Cynthia William iz SAD-a. I žao mi je što sam ovo stavio na mrežu, ali morat ću to učiniti od ovog svjetskog top spell caster-a koji je vratio mog muža koji me je ostavio za posljednjih 11 godina, i na kraju sam upoznao ovog čovjeka na blogu koji je objavio jedan od klijenata za pomoć, Sve sam mu objasnio i on mi je ispričao o čaroliji za koju je čuo i dao mi je adresu e-pošte da pišem u čaroliju čarolije da mu kažem svoje probleme. U samo 3 dana, moj suprug mi se vratio. Samo vam želim zahvaliti ovom iskrenom i iskrenom čarolijama, gospodine, sve što ste rekli, došlo je do kraja i hvala vam gospodine. Molim vas želim reći svima koji traže bilo kakvo rješenje problema, savjetujem vam da se ljubazno posavjetujete s ovom čarolijom, on je stvaran, on je moćan i što god čarolija kaže je ono što će se dogoditi, jer sve što je čarolija rekla došao sam. Ljubazno ga možete kontaktirati na: svoju adresu e-pošte, drjohnsoco@outlook.com ili izravno na WhatsApp +2348078351159

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close