ZadarZADAR Sport

Najplaćeniji sportaš svijeta divi se Zadru: ‘Toga nema nigdje’

Nakon što je ‘odboksao’ svoje, najplaćeniji sportaš današnjice Floyd Mayweather Jr. aktivan je najviše na društvenim mrežama.

Neporaženi boksački prvak koji je godinama na vrhu po zaradi u svijetu sporta, hvali se svojim novcem u svakoj prilici, kao i tulumima na kojima uživa u društvu većeg broja zanosnih ljepotica.

No, ovog puta je Mayweather odlučio reklamirati nešto drugo. Na njegovoj službenoj Internet stranici objavljen je članak o morskim orguljama u Zadru. Ovaj svjetski poznati turistički hit dobio je novu veliku reklamu.

”Glazba je umjetnost, a najveći dirigent jest sama Majka Priroda. Od ptičjeg pjeva do nježnog zvuka vjetra, glazba je svugdje oko nas. Kad se u to uključi čovjek, tada dolazi do čarolije. Kao u slučaju hrvatskog grada Zadra na obali Jadranskog mora. Tako nešto ne postoji nigdje na svijetu. Izgleda kao obično mramorno stepenište, ali ono što se krije ispod je djelo hrvatskog arhitekta Nikole Bašića”, stoji na stranici floydmayweather411.com.

”Morski valovi nikad ne udaraju na isti način, pa je svaki zvuk poseban za sebe”, stoji dalje u opisu iza kojeg je priložena i foto galerija poznate turističke destinacije. Morske orgulje pravi su hit u svijetu, a ovaj članak još je jedan dokaz tome.

Podijeljen je članak i na boksačevom službenom Facebook profilu koji ima preko 12 milijuna fanova.





Related Articles

Back to top button