IzdvojenoZadar

“Nakić je kao ministar htio ukinuti hitni program za oboljele od raka, a sada se opet gura na tu funkciju, ima i želju preuzeti zadarski gradski HDZ”

Kao što je Index danas prvi objavio, vrlo izgledno je kako će novi ministar zdravstva, nakon smjene Milana Kujundžića postati Vili Beroš.

Međutim, prema informacijama koje je objavilo više medija, navodni kandidat za tu funkciju je i bivši ministar zdravstva u Vladi Tihomira Oreškovića, Dario Nakić (rođen u Vukšiću pored Benkovca).

Izvori ZADAR Newsa iz zadarskog HDZ-a pak tvrde kako Nakić uopće nije ozbiljan kandidat, već kako se “gura” na tu funkciju.

– Nakić se gura i Nakića se gura. On opet želi biti ministar, ali i predsjednik zadarskog gradskog HDZ-a, međutim, to uopće nije reln pa ni izgledna opcija kada je u pitanju ministrska ili stranačka funkcija. U posljednje vrijeme Nakić je popio nekoliko kava s Božidarom Kalmetom i okolo priča kako će preuzeti lokalni HDZ, ali se kasnije pokazalo kako to nije točno jer je Kalmeta na jednom stranačkom druženju sam kazao kako on Nakiću ništa nije obećao – kazao je za naš portal izvor iz zadarskog HDZ-a koji je želio ostati anoniman. 

Htio je ukinuti hitni program za oboljele od raka

U svom mi ministarskom mandatu Nakić je, kao što je već poznato, htio ukinuti hitni program za oboljele od raka. 





Related Articles

Back to top button