IzdvojenoVijesti

Nakon 6 godina započinje suđenje Mijatu Staniću jer je navodno oklevetao Božidara Kalmetu

Božidar Kalmeta tužio je Mijata Stanića davne 2013. godine radi klevete, a prema informacijama koje je sam Stanić objavio sinoć na svom Facebooku, parnica će započeti danas u 10 sati, skoro šest godina nakon podnošenja prijave.

“Danas, 01.02.2019. u 10.00 sati na Građankom sudu, ulica grada Vukovara 84, II. Kat u Zagrebu održat će se sudska rasprava po Božidara Kalmete koji me prvo tužio 29. listopada 2013. godinena Kaznenom sudu, da bi 2014. Povukao tužbu s Kaznenog i tužio me na građanski sud računajući na presumpciju nevinosti do pravomoćne presude,…čuj, nevinosti,..hehe,..”, objavio je Stanić na svom Facebooku.

Upozoravao na kriminal, spominjao je i Zdravka Livakovića

Podsjetimo, Mijat Stanić godinama je vrlo ekstenzivno upozoravao na kriminal u Hrvatskim autocestama. Predmet njegovih javnih istupa vrlo često su bili Božidar Kalmeta i Zdravko Livaković.

Ovaj potonji Stanića nikad nije tužio radi izrečenih optužbi. Mnogi će reći da ga nije tužio jer je Stanić o njemu govorio istinu.Related Articles

Jedan komentar

 1. Pozdrav tamo. Mi nudimo kredite od $ 5,000 do $ 2,00,000. Uz punu pravnu dokumentaciju o financiranju kao i odobravanje i licenciranje akreditiranih sredstava klijentima u roku od 3-5 radnih dana. sljedećeg;
  Teški zajmovi,
  Osobni zajmovi,
  Poslovni krediti
  Zajam za zajednički pothvat
  Studentski kredit,
  kredit za automobil,
  Građevinski krediti,
  premošćivanje kredita,
  Osobni zajmovi,
  Hipotekarni krediti, E.T.C
  Ljubazno nas kontaktirajte na: freedomfinancialnetwork2019@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close