IzdvojenoZadar

Nakon koncerta Rite Ore ostao nam je višemilijunski dug, a Paleka se hvali: “Ovo je smjer u kojem ćemo se turistički razvijati”

Direktor turističke zajednice Grada Zadra Mario Paleka iznimno je zadovoljan kako je završio koncert Rite Ore u dvorani Krešimira Ćosića. On se medijima obratio u 1 sat i 30 minuta ujutro, uvjeren kako je dvorana na Višnjiku bila “prepuna”, unatoč činjenici o kojoj su pisali i brojni drugi mediji, kako dvorana nije bila ni puna ni prepuna, već je na koncertu bilo između 4.500 i 5.000 posjetitelja.

Za istaknuti je i podatak kako je ZADAR Newsu javljeno oko 20 sati, upravo iz Palekine Turističke zajednice kako je do početka koncerta prodano svega 4.500 ulaznica, što je točno duplo manje od 9.000 ulaznica, koliko ih je bilo u prodaji.

– Dočekan je i taj dan, Rita Ora nastupila je u Zadru i to pred punom dvoranom „Krešimira Ćosića“ na Višnjiku. Britanska pop glazbena senzacija tijekom koncerta nije krila emocije što po drugi put nastupa u Hrvatskoj, a upravo je zadarski koncert proglasila je jednim od najdražih ovoga ljeta – navodi se u priopćenju TZGZ.

Riječ je o velikom i spektakularnom koncertu za kakav je Zadru spreman. Kao što se moglo vidjeti i doživjeti riječ  je o iznimno visokoj  produkciji, a nastup Rite Ore u Zadru ujedno je i velika turistička promocija ne samo grada nego i cijele Hrvatske. Odrađen je odličan posao i zahvaljujem svima koji su u njemu sudjelovali kako bi se koncert uspješno održao. Ovo je definitivno smjer u kojem se nastavljamo turistički razvijati – kazao je Paleka u priopćenju za medije. 

Ružičaste naočale Marija Paleke, no stvarnost je bitno drugačija 

Iako Paleka očito gleda kroz ružičaste naočale, direktor ŠC Višnjik, Denis Karlović, koji je rekao kako će odmah nakon koncerta objaviti podatke o prodanim i podijeljenim ulaznicama,  nedavno je izjavio kako se od prodaje ulaznica definitivno neće moći pokriti kompletan projekt, pa tako nije jasno o kakvom uspjehu Paleka fantazira. 

Dug će morati vratiti građani Zadra

Činjenica je samo jedna,  a ta je da je nakon koncerta ostao višemilijunski dug koji će morati vratiti građani Zadra

Related Articles

Komentari

  1. There are certainly a lot of details like that to take into consideration. That is a great point to bring up. I offer the thoughts above as general inspiration but clearly there are questions like the one you bring up where the most important thing will be working in honest good faith. I don?t know if best practices have emerged around things like that, but I am sure that your job is clearly identified as a fair game. Both boys and girls feel the impact of just a moment?s pleasure, for the rest of their lives.

  2. Can I just say what a relief to find someone who actually knows what theyre talking about on the internet. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. More people need to read this and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close