112Izdvojeno

Nakon otkrića ZADAR Newsa, Mate Lukić opet uhvaćen u kršenju epidemioloških mjera. Upravo je podnio ostavku

Nakon što je ZADAR News otkrio kako je Mate Lukić kršio epidemiološke mjere na HDZ-ovom koronaparty derneku održanom u noći s 30. na 31. svibnja 2020. godine, o čemu se oglasila i policija, Lukić je jučer uhvaćen u klubu Amnezija, opet kako krši epidemiološke mjere.

VIDEO – Policija: “Kršili su epidemiološke mjere”. Među kažnjenima Kalmeta, Dukić, Longin, ali i načelnici stožera Civilne zaštite. Hoće li ih Božinović smijeniti?

Podnio ostavku nakon otkrića ZADAR Newsa i novog kršenja mjera u klubu Amnezija

Nakon što su jučerašnji članak ZADAR News prenijeli brojni nacionalni mediji, suočen s novom prijavom zbog kršenja epidemioloških mjera, šef postrojbe Civilne zaštite Grada Zadra, Mate Lukić podnio je ostavku na tu funkciju.

Njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:

“Moral.
Dugo i predugo za mene, služio sam Gradu u ova teška vremena, prošao sam najteže dane s Zadrom i njegovim građanima.
Živim u neposrednoj blizini a ispred sam došao neslužbeno kao građanin pogledati što se događa kad je došla druga služba.
Tada sam i zapisan, mislio sam da je nesporazum jasan što će se i dokazati.Nisam bio u nikakvom prostoru te nikakvu kaznu nisam platio.
Ne želim biti na teret ni načelniku Babiću ni dečkima koji su sa mnom prošli sve od Banovine i svakog dana ove pandemije u Zadru. Stoga dajem ostavku na svoje mjesto u CZ.
Hvala svima na suradnji pogotovo službi 112.
Hvala i građanima Zadra koji su bili s nama u ovo užasno stresno vrijeme.
Uspjeli smo ući u sezonu sa stabilnom situacijom i to me čini sretnim.
Onima koji će radit posao umjesto mene želim sreću”, napisao je Lukić.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button