ZADAR Sport

NAVIJAČI NEZADOVOLJNI: Zadar izgubio 3:0 od Rueša

[pullquote]ZAGREB – Igralište SC” Rudeš”.
Gledatelja:500. Rudeš – Zadar 3:0(2:0). Sudac: Lukša Klaić( Konavle).
Strijelci: 1:0 F.Šćerbec(17),2:0 Šaban ( 21), 3:0 Grbić(54).
Najbolji igrač: Filip Ćerbec( Rudeš)

RUDEŠ: Vincek , Gee, Babok, Boršić, Bodrušić, Grbić( od 59.Kamenar ), Bojić, Baltić , Šaban( od 80. Ivančić ), F. Šćerbec ,Džoni( od 46. L.Šćerbec ).

ZADAR: Gluić, Paleka( od 24.Čulina), Surać, Jović, Jerbić, Blažević, Terkeš, Bubnjar( od 55. Jurić ), Pranić, Jurjević( od 45. Pantalon), Miletić.[/pullquote]Za kraj jesenskog dijela Druge HNL poraz na gostovanju kod Rudeša 3-0. Nakon 19 kola Zadar je tamo gdje nikad u hrvatskoj povijesti nije bio, na zadnjem mjestu druge lige, s velikim upitnikom hoće li uopće nastaviti natjecanje.

Na facebook profilu fanova NK Zadra, nakon ove utakmice stoji:

E SAD JE VRIME ZA ČISTKU!

Grad Zadar je većinski vlasnik i on mora odlučiti što i kako dalje. Ako je ikoga uopće briga, u što sumnjamo, jer da je, onda ne bi dopustili Renu Sinovčiću da svih ovih godina napravi od kluba ovo što je. To je prvo što se mora riješiti, vlasnička i upravljačka struktura pa onda sve ostalo. A svi koji su sudjelovali u ovome što je dovelo do kraha zadarskog nogometa neka se zauvik izgube sa Stanova. Počevši od već spomenutoga! Doveli ste Zadar na dno dna, do toga da na tribinama više nema ni sto ljudi, uništili ste sve što ste mogli. SAD JE DOSTA! SAMO ŽELIMO NORMALAN I POŠTEN KLUB, MAKAR KRENULI OD NULE. Jel to tako teško?

Foto: Zadarski list





Related Articles

Back to top button