IzdvojenoZadarZADAR Sport

Navijači poručili Kalmeti i HDZ-u: Ovo je naša kuća, odjebite od Jazina, mafijo

OGORČENI NAVIJAČI PROSVJEDUJU

Prosvjed koji su zadarski navijači zakazali za sljedeći petak, 22. travnja s početkom u 18 sati u dvorani Jazine i danas je glavna tema na Kalelargi.

Tako su nezadovoljni građani i navijači Zadra, kojih je preko 1100 ušlo u grupu STOP RUŠENJU JAZINA u noći s utorka na srijedu napravili nekoliko grafita na zapadnoj tribini i trafostanici Jazina.

Poruka Kalmetinoj mafiji bila je očita i jasna, a ovo su samo neki od grafita koji su osvanuli noćas na Jazinama.

Podsjetimo, erupciju reakcija izazvao je inicijalni članak kojega je prije nekoliko dana ekskluzivno objavio portal ZADAR News u kojemu je raskrinkana ideja Božidara Kalmete – da s projektom Vrata Zadra sruši Jazine i da se na lokaciji legendarne dvorane sagrade ogromna zgrada za elitu.

Među prvima koji su javno reagirali na ovaj kretenski potez Kalmete bio je legendarni Arijan Komazec, zatim predsjednik Mjesnog odbora Poluotok, Frane Brajković, koji je najavio kako će Mjesni odbor izglasati nepovjerenje projetku, ali i legendarni zadarski novinar u mirovini, Drago Čulina.

U međuvremenu je tekst za ZADAR News napisao i zadarski kroničar, inženjer Ferdinan Perinović. On je Kalmetu prozvao UDBA-šem i rušiteljem grada koji je prodao interese Zadra.

Prije nekoliko dana javno je objavljena fotografija ružne zgradurine koja bi, ako se Kalmetin plan realizira, trebala biti sagrađena na današnjem mjestu Jazina.

Ovo je ružna zgradurina koja bi po Kalmetinoj ideji trebala zamijeniti Jazine, a kvadrat bi navodno koštao 7 tisuća eura

Kako stvari stoje, Kalmetin plan rušenja Jazina neće se realizirati. 





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button