ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Nazor nakon poraza od Krke: Nisam zadovljan igrom Allena, u Zadar je došao nespreman

Ante Nazor (Foto: 057info.hr)

Nakon poraza košarkaša Zadra od Krke u 3. kolu ABA lige, razmišljanja i javni komentari zadarskih navijača postali su sve glasniji. Komentari koje Zadrani ostavljaju ispod članaka i na društvenim mrežama, nedvobjeno su konstruktivni i ohrabrujući za zadarske košarkaše i njihovog trenera Antu Nazora, no nitko tko je pogledao utakmicu Krke i Zadra ne možete se oteti dojmu da su neki igrači na spomenutoj utakmici isforsirani do krajnjih granica, dok se neke druge u potpunosti zaboravilo.

A da u javnosti i među navijačima postoje određene kritike na račun novog igrača Zadra,  Chaissona Allena, svjestan je i trener Nazor, koji je u razgovoru za ZDNews.hr priznao kako je Amerikanac u Zadar došao nespreman.

“Allen je došao nespreman”

– Istina je da Allen nije pokazao previše na utakmici s Krkom, no činjenica je kako nam se on tek nedavno priključio. U Zadar došao nespreman i to je neosporno- kazao nam je trener Zadra, apostrofirajući u konačnici kako nije zadovoljan igrom Ivana Mikulića koji je u igri proveo pune tri minute.

– Nisam samo nezadovljan Allenom, nezadovoljan sam pogotovo s Mikulićem. Jakov Vladović je, primjerice, Toniju Prostranu radio određene probleme i to je također činjenica. Dečki moraju raditi marljivo i siguran sam da će se njihov trud u konačnici isplatiti – kazao je Nazor, dodavši kako ga je jedino zadovoljio Marko Ramljak koji, istine radi, od početka sezone igra dobro. Također se moram zahvaliti i našim navijačima koji su ‘potegli’ do Slovenije da nas podrže.

“Brkić igrao povrijeđen, ‘prožvakat’ ćemo Travisa”

– Osjetio se nedostatak Ive Ivanova i Franka Kaštropila, no njih dvojica se vraćaju protiv Olimpije i to je ono što nas ohrabruje. Ne zaboravite ni to da je Jozo Brkić protiv Krke igrao povrijeđen, cijeli dan mu je krvario nos i do početka utakmice nismo znali hoće li nastupiti ili ne. I kad je nastupio izbjegavao je fizičke kontakte upravo radi te povrede. Za kraj ću spomenuti i Romea Travisa koji je igrao ispod svog nivoa, no njega možemo nekako ‘prožvakati’. Imamo roster kakav imamo, svako nedostajanje osjeti se poprilično, tako je izostajanje Ivanova i Kaštropila, vidjeli ste i sami, bio naš veliki problem – kazao je za kraj Nazor.





Related Articles

Back to top button