IzdvojenoZadar

Nema zainteresiranih za kupnju ruševne zgrade na Malom Ižu

Do ovog trenutka nismo zaprimili niti jednu ponudu eventualno zainteresiranih kupaca, odgovor je iz gradske uprave na naš upit o rezultatima ponovljenog natječaja za prodaju nekretnine na Malom Ižu, piše 057info.

Riječ je o ruševnoj kamenoj zgradi u kojoj je do sredine prošlog stoljeća radila škola, a kasnije i tvornica. Ukupna površina nekretnine iznosi 572 m2, koju čine kuća od 315 m2, dvorište od 149 m2, drugo dvorište površine 95 m2 te spremište od 13 m2. Odluku o prodaji za 2.140.000 kuna donijelo je početkom godine Gradsko vijeće uz protivljenje oporbe koja je htjela da gradske vlasti tamo naprave društveno koristan sadržaj. 

Drugi natječaj raspisan je 27. ožujka, a zadnji dan za slanje ponuda bio 26. travnja, stoga još postoji mogućnost pristizanja pisma putem pošte. 

Komentari

 1. Moje ime je Lilian N. Ovo je vrlo radostan dan u mom životu zbog pomoći koju mi ​​je Dr.saguru pružio pomažući mi da vratim bivšeg muža svojim čarolijom i ljubavlju. Bila sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer me je suprug doista varao i tražio razvod, ali kad sam došao na Dr.saguru e-poštu na internetu o tome kako je pomogao tolikom broju ljudi da dobiju svoje bivše i pomoći popraviti odnos. i natjerati ljude da budu sretni u svom odnosu. Objasnio sam mu svoju situaciju, a zatim potražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje, rekao mi je da će mi pomoći oko mog slučaja i ovdje sada slavim jer se moj suprug potpuno promijenio zauvijek. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je Dr.saguru doista pravi čarolija. DA LI JE POTREBNA POMOĆ TAKVA KONTAKT DOKTOR SAGURU SADA VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ili WhatsApp +2349037545183 On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu.
  1 LJUBAVNI ZAPOVJED
  2 WIN EX BACK
  3 VOĆA ŽENE
  4 PROMOCIJA SPELL
  5 ZAŠTITA ZVUKA
  6 POSLOVNI ZATVOR
  7 DOBRA ZVUKA ZA POSAO
  8 LOTTERY SPELL i COURT CASE SPELL.

 2. 24hour zajam usluga pružiti jednostavan i učinkovit zajam uslugu za ljude diljem svijeta u potrazi za kredite. Možete posuditi na bilo koji rok od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od 2.000 do 50.000.000,00 £ za bilo koju svrhu. Uz nisku kamatnu stopu od 3% u svim dijelovima svijeta. Aplikacija je dostupna kandidatima koji imaju 18 godina i više. Za više informacija, molimo kontaktirajte putem e-pošte: larryfox2017@outlook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Related Articles

Close
Close