IzdvojenoZadar

Nema zainteresiranih za kupnju ruševne zgrade na Malom Ižu

Do ovog trenutka nismo zaprimili niti jednu ponudu eventualno zainteresiranih kupaca, odgovor je iz gradske uprave na naš upit o rezultatima ponovljenog natječaja za prodaju nekretnine na Malom Ižu, piše 057info.

Riječ je o ruševnoj kamenoj zgradi u kojoj je do sredine prošlog stoljeća radila škola, a kasnije i tvornica. Ukupna površina nekretnine iznosi 572 m2, koju čine kuća od 315 m2, dvorište od 149 m2, drugo dvorište površine 95 m2 te spremište od 13 m2. Odluku o prodaji za 2.140.000 kuna donijelo je početkom godine Gradsko vijeće uz protivljenje oporbe koja je htjela da gradske vlasti tamo naprave društveno koristan sadržaj. 

Drugi natječaj raspisan je 27. ožujka, a zadnji dan za slanje ponuda bio 26. travnja, stoga još postoji mogućnost pristizanja pisma putem pošte. 

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

 1. Moje ime je Lilian N. Ovo je vrlo radostan dan u mom životu zbog pomoći koju mi ​​je Dr.saguru pružio pomažući mi da vratim bivšeg muža svojim čarolijom i ljubavlju. Bila sam u braku 6 godina i bilo je tako strašno jer me je suprug doista varao i tražio razvod, ali kad sam došao na Dr.saguru e-poštu na internetu o tome kako je pomogao tolikom broju ljudi da dobiju svoje bivše i pomoći popraviti odnos. i natjerati ljude da budu sretni u svom odnosu. Objasnio sam mu svoju situaciju, a zatim potražio njegovu pomoć, ali na moje najveće iznenađenje, rekao mi je da će mi pomoći oko mog slučaja i ovdje sada slavim jer se moj suprug potpuno promijenio zauvijek. Uvijek želi biti uz mene i ne može ništa učiniti bez moje sadašnjosti. Stvarno uživam u braku, što je velika proslava. Nastavit ću svjedočiti na internetu jer je Dr.saguru doista pravi čarolija. DA LI JE POTREBNA POMOĆ TAKVA KONTAKT DOKTOR SAGURU SADA VIA EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com ili WhatsApp +2349037545183 On je jedini odgovor na vaš problem i čini da se osjećate sretni u svom odnosu.
  1 LJUBAVNI ZAPOVJED
  2 WIN EX BACK
  3 VOĆA ŽENE
  4 PROMOCIJA SPELL
  5 ZAŠTITA ZVUKA
  6 POSLOVNI ZATVOR
  7 DOBRA ZVUKA ZA POSAO
  8 LOTTERY SPELL i COURT CASE SPELL.

 2. 24hour zajam usluga pružiti jednostavan i učinkovit zajam uslugu za ljude diljem svijeta u potrazi za kredite. Možete posuditi na bilo koji rok od 1 do 25 godina i posuditi bilo koji iznos od 2.000 do 50.000.000,00 £ za bilo koju svrhu. Uz nisku kamatnu stopu od 3% u svim dijelovima svijeta. Aplikacija je dostupna kandidatima koji imaju 18 godina i više. Za više informacija, molimo kontaktirajte putem e-pošte: larryfox2017@outlook.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close