IzdvojenoVijestiZadar

Njemački par u okolici Zadra snimio gay pornić

Nijemci Julian i Tim su par koji putuje Europom i – snima porniće, piše Index.

Njemački par ovo je ljeto posjetio i Hrvatsku gdje su također snimili pornić pod nazivom “Izađi iz ormara u Hrvatskoj”. Pornić su snimili u prirodi, a sudeći prema krajolicima iza njih, to se odvijalo negdje u okolici Zadra.

“Privukli su nas obala i posebna plaža okružena prirodom i poljima. Pod vrućim suncem nije nam dugo trebalo da izvadimo penise. Pogledajte kako masturbiramo i svršavamo uz ove prekrasne prizore”, stoji u opisu videa koji se može pronaći na njihovoj web stranici Bleshporn.

Ideju za snimanjem pornića dobili su 2016. godine tijekom jednog amaterskog shootinga u Barceloni. “Europa nudi toliko vrućih plaža i gay područja gdje možemo otputovati, skinuti se i snimiti video. Tijekom naših putovanja imamo priliku upoznati zemlju, ljude i steći nova poznanstva te uživati u suncu i moru”, stoji u opisu njihove stranice putem koje pozivaju i druge da im se pridruže kada posjete njihovu zemlju.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Jedan komentar

  1. Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close