IzdvojenoZadar

NOVA EMISIJA EPICENTAR ISTRAŽIT ĆE ZAŠTO Grad Zadar uporno odbija odgovoriti na naša pitanja o trošenju javnog novca

Grad Zadar kontinuirano krši Zakon o pravu na pristup informacija kada su u pitanju upiti koje Gradu kao jedinici lokalne samouprave šalje redakcija portala ZADAR News. Činjenica je to od koje ne može pobjeći nitko, a o tome da nam se na upite ne odgovara mjesecima postoje i materijalni dokazi, kao i predmeti koje vodi ili je vodio Povjerenik za informiranje.

 

A zbog čega Grad Zadar mjesecima skriva odgovore na brojna pitanja o trošenju proračunskog novca možemo samo nagađati. Vjerujemo da su odgovori itekako škakljivi, ali činjenica je da se se radi o javnom novcu pa javnost ima pravo znati na što se troši njihov novac.

 

O toj i drugim temama koje su vezane uz netransparentan i nezakonit rad Grada Zadra bavit će se i video emisija Epicentar ZADAR Newsa koja uskoro starta s radom.

 

Kreće Epicentar, emisija koja će se baviti istraživačkim novinarstvom kakvo dosad niste vidjeli

Nova istraživačka emisija Epicentar radit će na temama koje iz nekog razloga do sad nisu dolazile u centar medijske pozornosti.

Radit ćemo na temama koje se tiču nepravde nanesene Vama, našim čitateljima, žiteljima grada i županije. Bavit ćemo se i lokalnom samoupravom, moćnicima, političarima i svima onima koji na biko koji način profitiraju nauštrb poreznih obveznika. Kao i uvijek, radit ćemo za Vas, za javnost i u javnom interesu.

Ukoliko ste doživjeli neku nepravdu i smatrate da bi se s njom trebala baviti istraživačka emisija “Epicentar”, već danas nam se možete javiti na e-mail: epicentar@zadarnews.hr.

Uskoro smo s vama 🙂





Related Articles

Back to top button