IzdvojenoZadar

Novoselović potvrdio: SDP na izbore za mjesne odbore izlazi u koaliciji s HDZ-ovim ključnim partnerom

U partiji ništa novoga..

Zadarski SDP održao je pressicu na kojoj su pozvali birače da izađu na izbore za mjesne odbore i njima daju svoje povjerenje. 

Osim što se na pressici nije moglo čuti ništa novo ili zanimljivo, Antun Novoselović kazao je kako je glas za SDP najbolji izbor  

“IZBORI ZA VMO 2018. – IZAĐI I BIRAJ BOLJI KVART!

Pred nama su izbori za mjesne odbore u Gradu Zadru. Smatramo da su mjesni odbori iznimno važni kao oblik neposrednog sudjelovanja građana u odlučivanju o lokalnim poslovima od svakodnevnog utjecaja na živote naših sugrađana u pojedinim gradskim kvartovima.

Važnost mjesnih odbora u dosadašnjem funkcioniranju našega grada je, nažalost, zanemariva. Gradska vlast im ne pridaje nikakvu važnost i ne dozvoljava već desetljećima da mjesni odbori zažive i budu partneri gradskoj upravi u rješavanju gorućih problema građana.

Sredstva koja im se dodjeljuju iz gradskog proračuna (5000 KN) su zaista mizerna, a utjecaj na gradsku politiku potpuno beznačajan. To se mora promijeniti jer smo mišljenja da su upravo mjesni odbori polazna točka za kvalitetniji život naših sugrađana.
Nažalost, danas se bilo kakva aktivnost mjesnih odbora odvija isključivo u onim mjesnim odborima gdje HDZ nije na vlasti. U suprotnom, vrata mjesnih odbora se dan nakon izbora zatvore i ostaju zatvorena do idućih izbora za četiri godine.
Učinit ćemo sve kako bi mjesni odbori postali važan faktor u realizaciji boljeg života građana i partneri gradskoj upravi u provođenju prioriteta i jednakomjernom razvoju svih gradskih kvartova.

Na izbore za vijeća mjesnih odbora koalicija SDP-HNS izlazi sa 20 lista, na listama se nalaze 134 osobe, od toga 72 muškarca (53,73%) i 62 žene (46,27%).
Ovom prilikom zahvaljujemo se svim kolegicama i kolegama koji su se kandidirali na listama, a posebno trideset osmorici (38) nestranačkih ljudi koji su shvatili važnost mjesnih odbora i imaju viziju kako poboljšati svakodnevni život u svojim kvartovima.
Vjerujemo i nadamo se kako će to shvatiti svi, jer ono što brine je dosadašnja izlaznost Zadrana na izbore za mjesne odbore, iako bi upravo ovi izbori trebali biti iznimno važni jer direktno mogu utjecati na kvalitetu života građana. Stoga pozivamo naše sugrađane da u što većem broju izađu na izbore i tako omoguće da mjesni odbori postanu nositelji promjena u svakodnevnom životu građana”, stoji u priopćenju. 

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

 1. Treba li vam dodatni novčani/hitni novac?
  Zahtjev za zajam sada!!!
  ✅ Zajam-Able iznos 2.000 Euro
  ✅ Fleksibilni Termini od 25 godina
  ✅ Na nisku kamatnu stopu od 2% kontaktirajte nas za više detalja:
  Gonzales financijska tvrtka;
  E-mail: gonzalezandresloan@gmail.com

 2. zajam! zajam!! zajam!!!
  Tražite uglednu i akreditiranu privatnu tvrtku koja nudi kredite za životnu priliku. Nudimo sve vrste kredita na vrlo brz i jednostavan način, osobni zajmovi, auto krediti, hipotekarni zajmovi, studentski krediti, poslovni krediti, investicijski zajmovi, konsolidacija duga i još mnogo toga. Jeste li odbili banke i druge financijske institucije? Trebate li kredit za konsolidaciju ili hipoteku? Nemojte više izgledati kao da smo ovdje da bismo sve vaše financijske probleme stvar prošlosti. Mi posuđujemo sredstva pojedincima i tvrtkama kojima je potrebna financijska pomoć po stopi od 2%. Nije potreban broj socijalnog osiguranja i nije potrebna provjera kredita, 100% zajamčeno. Želim koristiti ovaj medij kako bismo vas obavijestili da pružamo pouzdanu i pomoćnu pomoć i rado ćemo vam ponuditi zajam.
  Zatim nam pošaljite e-poruku na: (benjamincatalinaloanfirm@gmail.com) kako biste se prijavili za kredit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close