IzdvojenoZadar

Obiteljski nasilnik Mario Pešut došao na HDZ-ov skup na Višnjik, ali nije smio ući u dvoranu u kojoj je bio Plenković

Nakon što je prije dva dana vodstvo HDZ-a s ministrima i predsjednikom Vlade Andrejom Plenkovićem obišlo Zadar i županiju, lokalni HDZ-ovci za kraj ugostili su na Višnjiku vrh svoje stranke, a u maloj dvorani se tijekom popodneva održao politički skup.

Kako doznaje redakcija portala ZADAR News, pročelnik Grada Zadra za zdravstvo i socijalnu skrb, Mario Pešut, inače nepravomoćno osuđeni zbog obiteljskog nasilja, dobio je zabranu ulaska u dvoranu u kojoj su govore držali istaknuti HDZ-ovci.

Obiteljski nasilnik pod Kalmetinom zaštitom

– On je pod Kalmetinom zaštitom iz tko zna kojih razloga, ali mu ni to nije pomoglo. Naime, iz Zagreba je spušteno na našu lokalnu razinu kako se suspektni likovi ne bi trebali pojavljivati u blizini predsjednika Plenkovića niti trebaju biti u dvorani za vrijeme održavanja skupa, između ostalih to se odnosilo i na Marija Pešuta – kazao je izvor iz HDZ-a za ZADAR News.

Tako je i bilo. Pešut, koji je bio na Višnjiku, nije ulazio u dvoranu, već je ostao piti u kafiću koji se nalazi u sklopu dvorane.

Dvaput nepravomoćno osuđivan zbog obiteljskog nasilja

Što se Pešutove presude tiče, on je dvaput osuđen na zadarskom sudu zbog obiteljskog nasilja, ali je presuda pala na višoj instanci, odnosno na Višem prekršajnom sudu u Zagrebu i to isključivo radi proceduralne pogreške. Nedavno je Pešut opet u Zadru osuđen zbog istog nedjela, a pravomoćnost presude u Zagrebu se očekuje uskoro.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

  1. Zašto su pustili “Tetu u vrtiću ” da uđe u dvoranu i sjedi u drugom redu .A cijeli grad zna da se je prema svojoj djelatnici ponašao nasilno i zatvorio je u svoj ured i prijetio joj?Mario je mala beba za njega.

  2. Are you in any financial crisis, do you need financial help? or do you need funds to start up your own business? Do you need funds to settle your debt, pay off your bills or start a good business? Do you have a low credit score and you are finding it hard to obtain capital service from local banks and other financial institutes? Here is your chance to obtain a financial service from our company. We offer all kind of loan to individual companies at 3% interest rate. If you need a loan do not hesitate to contact us via Name: Opportunity Financial, LLC Email: opploansLLC@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close