IzdvojenoZadar

Očajni djelatnici Zadarskog sporta: Jurica Dilber nas terorizira i maltretira. Imamo dokaze o njegovoj zlouporabi pozicije ravnatelja

PRIJETNJE

Očajni djelatnici Javne ustanove Zadarski sport obratili su se tijekom današnjeg dana redakciji portala ZADAR News s ozbiljnim optužbama na račun ravnatelja Jurice Dilbera.

– Ravnatelj mjesecima nije prisutan na poslu, terorizira kolektiv raznoraznim dopisima i prijetnjama otkazima i to je nešto što je postalo neizdrživo. Jadno je i tužno da se okomio na dragovoljce iz Domovinskog rata i čistačice, među kojima su i invalidi. Svi zaposlenici pošteno rade i ostaju na poslu i van radnog vremena, a njega nikad nema na poslu.

S obzirom na sva dugogodišnja saznanja koja smo pribavili, uključujući i materijalne dokaze, video snimke, fotografije i ostalu prateću dokumentaciju, očito nam ne preostaje ništa drugo nego da sazovemo press konferenciju za novinare i javnosti prezentiramo pravo stanje naše ustanove – govore nam brojni djelatnici Zadarskog sporta koji sumnjaju kako je upravo Dilber kao odgovorna osoba dugi niz godina izvlačio novac iz Javne ustanove za potrebe “osobnog uživanja”.

– I o tome postoje materijalni dokazi. Ako sve ovo ne prestane istog trena, sve će izaći u javnost. Dajemo vam časnu riječ – govore nam očajni djelatnici.

NASTAVLJA SE..





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button