IzdvojenoZadar

Od javnosti je skrivao poslovanje Turističke zajednice: Ante Rados podnio ostavku

Ante Rados više nije direktor Turističke zajednice Grada Zadra, stoji to u priopćenju kojega je Rados osobno poslao na adrese zadarskih medija, pa i ZADAR Newsa.
 
Netransparentnost i nepoštovanje Zakona
 
Ono što je zasigurno obilježilo rad Ante Radosa na čelnoj poziciji Turističke zajednice, ali i njegovog prethodnika Zvonka Šupe bili su netranspsrentnost i nepoštovanje Zakona, ali o tome ćete moći čitati uskoro. Danas samo prenosimo Radosovu iznenadnu ostavku. 
 
‘Poštovani,
 
Ovim putem želim Vas obavijestiti kako sam na vlastiti zahtjev podnio ostavku na mjesto direktora ureda Turističke zajednice grada Zadra te sporazumno dogovorio prestanak obnašanja dužnosti direktora u Turističkoj zajednici grada Zadra. 
 
Razlozi zbog kojih sam se odlučio na ovaj korak su osobne prirode. Želim istaknuti da sam ovu odgovornu funkciju prihvatio respektirajući njen značaj i zahtjevnost, te sam u skladu s time djelovao dajući najbolje od sebe. Upravo iz želje da se našem Gradu i s ove pozicije omogući još bolje i više, mišljenja sam da je vrijeme za promjenu na čelu Turističke zajednice. Započeti projekti i aktivnosti će se nesmetano realizirati u predviđenim rokovima, a siguran sam, i to vrlo skoro, slijede nam i priznanja za učinjeno. 
 
Zahvaljujem svima na suradnji tijekom mog obnašanja dužnosti  direktora. 
 
 
Srdačan pozdrav,
 
Ante Rados’





Related Articles

Back to top button