IzdvojenoZadar

Onkološki bolesnici konačno dočekali kandidature u HDZ-u

Predsjednik Gradskog odbora SDP-a u Zadru i kandidat za zamjenika gradonačelnika, Daniel Radeta objavio je zanimljiv status na Facebooku. 

Prenosimo ga u cijelosti:

Već satima se borim sam sa sobom da ništa ne napišem, ali jednostavno ne mogu izdržati.

Znam, kampanja je, svak gleda ušičariti neki politički poen. Neke stvari je totalno blesavo i komentirati. Kažu, nije dobro. Pazi na PR, pazi na ovo, pazi na ono. Cilj je dobiti glasove, ne izgubiti.

Ja sa svojim stavovima ne planiram kalkulirati, pa makar oni nekima bili neshvatljivi.

Danas je hrpa parazita iskoristila onkološke bolesnike u svrhu političke kampanje. Danas je potpunosti kapitulirao moral.

Od početka su me mnogi uvjeravali kako nabava linearnog akceleratora nije u svojstvu kampanje, no zadnjih dana slika te kampanje postajala je sve jasnija, da bi danas doživila potpuno razotkirvanje.

Moja prva sumnja u iskrene namjere oko nabavke ovog uređaja zapela je na čistoj logici. Kako to da Grad i Županija čiji proračuni zajedno imaju preko 1,7 mlrd. kuna godišnje, ne mogu izdvojiti 14 mil. kuna za linearni akcelerator koji je toliko potreban našoj bolnici?

Siguran sam kako u samom početku namjere nisu bile takve, no netko netko je očito u ovoj priči vidio političku korist i čekao pravi trenutak. Bilo je i više nego očekivano da će priča oko nabave završiti teatralno i isključivo u svrhu nečije kampanje. Htjeli to priznati ili ne, danas su mnogi demantirani i profesionalno demistificirani!

Sukus cijele priče da su onkološki bolesnici danas konačno dočekali kandidature Dukića i Longina! Neki nažalost nisu.

I ne zaboravite, i dalje je sve samo predizborno obećanje bez ikakvog pokrića.

Daniel Radeta. 





Related Articles

Back to top button