GalerijeIzdvojenoZadar

Orkanska bura polomila je i iščupala stabla po cijelom otoku Viru, izazvala je oštećenja na obiteljskim i vikend kućama


DJELATNICI »ČISTOG OTOKA« CIJELU NOĆ I JUTRO RAŠČIŠĆAVALI CESTE

Zasad samo na raščišćavanju virskih cesta, a kada se smiri orkanska bura pod kojom je na udaru cijela Dalmacija, djelatnici Čistog otoka tijekom dana pokupit će i sva druga srušena stabla, grane te počistiti nered koji je prouzročio vjetar.

– Radili smo cijelu noć kako bi se moglo prometovati cestama i ulicama, a taj je posao nastavljen i danas. Zaista smo dali sve od sebe kako bi ceste bile slobodne za promet – kaže direktor Čistog otoka Ante-Josip Šikić. Slika je sinoć i jutros na cijelom otoku bila ista: svugdje otkinute grane ili iščupana i polomljena stabla, a postoje i veća oštećenja na ogradama i krovovima obiteljskih i vikend kuća. Orkanska bura, s najjačim udarima sigurno ne slabija od 160 km/h, jednostavno je pomela sve pred sobom. Kako se jaki udari bure očekuju i ove večeri, za Dalmaciju i Zadarsku županiju Državni hidrometeorološki zavod i Meteoalarm izdali su crveno upozorenje.   

Related Articles

Komentari

  1. Pozdrav, trebate li kredit uz nisku kamatu od 2% Jeste li odbili bankovne kredite jer nemate nikakav kolateral ili imate loš kredit? Jeste li umorni od stresa u banci Zatim ste na pravom mjestu i kontaktirajte nas putem e-maila (gonzalezandresloan@gmail.com)

  2. Mir svima vama. Ja ću početi s predstavljanjem, ja sam Marija Ana, ja sam medicinska sestra u Zagrebu u Hrvatskoj. Prije nekoliko mjeseci sam bio prevaren kad sam tražio kredit, ali jednog dana sam vidio opipljivo svjedočenje gđe Vladimir Franka. koji je pouzdan zajam zajmodavac i vrijedan personel koji daje kredit na 2% kamatne stope. Prijavio sam se za 60000 eura i dobio sam željeni iznos kredita preko banke do banke za manje od dva tjedna. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma u bilo kojem iznosu, savjetovat ću vam da kontaktirate njezinu tvrtku putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com
    i obećavam vam da nikada nećete zažaliti što hvala na vašem vremenu.

  3. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju.

  4. Having read this I believed it was very informative. I appreciate you spending some time and effort to put this short article together. I once again find myself spending a significant amount of time both reading and commenting. But so what, it was still worthwhile!

Leave a Reply

Back to top button