IzdvojenoZadar

Osuđeni obiteljski nasilnik Mario Pešut pijan vrijeđao ljude na Adventu

Dvostruko nepravomoćno osuđeni obiteljski nasilnik, član GO HDZ-a grada Zadra, član Županijske skupštine i pročelnik Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb, Mario Pešut u vidno alkoholiziranom stanju sinoć je na zadarskom Adventu vrijeđao okupljene neistomišljenike koji su stajali stol do njegovog.

– Dođite amo, nude, sidite tu sa namin. Čega se bojiš komunistu? – vikao je pijani Pešut, vjerojatno ni sam ne znajući kome. Iako je višestruko zamoljen sa stola do da prestane s provokacijama i neugodnim dobacivanjem, to se nije dogodilo pa je “ugledni” HDZ-ovac nastavio u svom stilu vrijeđati ljude koji mu se uopće nisu obraćali.

Alkoholiziranog Pešuta pridržavali su prijatelji koji su ga također višestruko molili da prestane s vrijeđanjem, na što on nije pristajao, već je i s njima ulazio u polemike.

Nakon što je netko od prisutnih Pešutu dobacio da kao bivši komunist ne bi trebao vrijeđati “svoje komuniste”, s vrijeđanjem je prestao. A prestao je samo zato što je na par trenutaka od pijanstva “ubio oko”.

Je li Pešut jučer samo bio ljut jer je njegova stranka izgubila Poluotok u izborima za mjesne odbore ili je posrijedi nešto drugo, nije poznato. Ono što smo čuli od viđenijih HDZ-ovaca po gradu je to da Pešut godinama ima ovakve i slične ispade koji se u konačnici zataškaju  isti ispadi su, kažu nam njegovi stranački članovi povezani s alkoholizmom. 

Ovaj slučaj nije evidentiran u zadarskoj policiji.

Related Articles

Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close