IzdvojenoZadar

Otkud Mariju Paleki Rolex od 85 tisuća kuna?

Redakciji portala ZADAR News javio se čitatelj koji nam je dostavio fotografije direktora Turističke zajednice Grada Zadra, Marija Paleke koji na ruci nosi Rolexov sat vrijedan više od 85 tisuća kuna.

Napominjemo kako je fotografija na kojoj se nalazi Paleka s Rolexom samo jedna od fotografija na kojoj se direktor TZGZ nalazi s ovim skupocjenim satom. Ostale fotografije s na kojima Paleka pozira s Rolex Submarinerom se mogu vidjeti klikom na ovaj link.

Nesposobni direktor

Nesposobni direktor koji je višemilijunski fijasko zvan “koncert Rite Ore” nazvao svojim osobnim uspjehom, kazao je nakon koncerta kako je to smjer u kojemu TZGZ treba ići, a to što će građani Zadra skupo platiti Palekin hir koji je prema vlastitom priznanju on osobno dogovorio, njemu je, oćito, manje bitno.

Bahati Paleka

Kada je riječ o bahatosti direktora Paleke, valja naglasiti kako je upravo Paleka taj koji je na upit gradskog vijećnika Kristijana Kotlara o visini svoje plaće kazao kako je to “poslovna tajna” iako se TZGZ, a samim time i Paleka financira javnim novcem. Svojedobo je Paleka, nakon što je doznao da mu iz ureda cure informacije vezane uz koncert Rite Ore od djelatnika TZGZ tražio da mu pokažu izliste poziva kako bi osobno utvrdio tko je od djelatnika TZGZ razgovarao s glavnim urednikom portala ZADAR News. Valja naglasiti i kako je Paleka jednom prilikom dok je razgovarao s našim glavnim urednikom istome govorio “da ga snima” isko bi takav čin predstavljao kazneno djelo. Nije zgorega naglasiti i kako je Paleka u jeku afere oko organizacije koncerta Rite Ore slao svoje emisare kako bi ublažili pisanja ZADAR Newsa, što mu nije pošlo za rukom.

Otkud Paleki sat vrijedan više od 85 tisuća kuna?

Iako su Palekina primanja i dalje nepoznata javnosti radi “tajnosti podataka”, prema dostupnim informacijama, posao koji je Paleka radio prije dolaska u TZGZ u jednom zadarskom resortu gdje je bio zadužen za najam ležaljki, bio je plaćen oko 7 tisuća kuna. Shodno tome, zadarska javnost trebala bi dobiti odgovor na pitanje otkud nižerangiranom stranačkom uhljebu poput Paleke sat koji mjesečnim plaćama ne može zaraditi.

S obzirom na sve gore navedeno, vjerojatno je da nikad nećemo dobiti odgovor na pitanje otkud Paleki sat od 86 tisuća kuna.





Related Articles

Komentari

  1. Dotični je poznat i po tome što krade čaše od Henesya u Gine,, u onom svom jebenom vlaškom distriktu, niti je znao što je Henesy, niti je vidio takve čaše, a Rolexu da i ne pričamo. Za takve i njemu slične treba staviti rampu u i chek point u Crnom, na kojem će pokazati propusnicu da mi uopće mogli ući u urbano tkivo.

    1. Stvarno? Ovo za pretresanje djelatnika je točno, a provjerite i tko je sudjelovao u pljački kožnih jaketa 2004. godine

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close