IzdvojenoZadar

Ovo su fotografije sa HDZ-ovih izbornih skupova, Kalmeta i ekipa izgledaju kao da su im sve lađe potonule

Nikad neizvjesniji lokalni izbori održat će se sljedeće nedjelje u Zadru i Zadarskoj županiji, kao i u ostatku Hrvatske. I dok kampanje svih prijavljenih i službeno potvrđenih kandidata koje je potvrdilo Izborno povjerenstvu idu ka finalnim skupovima, skupovi jedne koalicije bitno se razlikuju od skupova drugih koalicija.

Pogađate, riječ je o HDZ-ovoj koaliciji čiji su štandovi, kada je u pitanju Zadar, uglavnom prazni. ZADAR Newsov visokopozicionirani izvor iz HDZ-a kazao nam je kako su fotografije koje su objavljene na Facebook stranici ‘HDZ Zadar’ čisti ‘fejk’.

Zabrinuta lica s razlogom?

– Fotografije su očajne, pogledajte snuždena lica većine ljudi i shvatit ćete koliko strah vlada u HDZ-ovoj koaliciji. Jedna od smješnijih fotografija, a takvih je nekoliko, je ona Božidara Kalmete u majici kampanje Božidara Longina na kojoj piše ‘Sigurno dalje’. Svi u HDZ-u znamo kakav je javni, a kakav privatni odnos Kalmete i Longina. Da može, Kalmeta bi ga potopio u čaši vode, posebno zato što je Longin sam izlobirao podršku i kandidaturu mimo Kalmete kod Plenkovića u Zagrebu. Privatno se oni mrze i to znaju svi, dok javno jedni za druge govore u superlativima – kazao je izvor ZADAR Newsa dobro upućen u HDZ-ove prilike na zadarskoj razini.

Imaju li HDZ-ovci razloga za strah? 

I doista, na nekim fotografijama koje prilažemo ispod ovog teksta, HDZ-ovci i njihovi koalicijski partneri izgledaju zbunjeno, zabrinuto i potpuno ‘van sebe’. Jedini kandidat koji ne skida osmijeh s lica, ipak, na svim fotografijama je Branko Dukić, no to je priča za sebe.

Imaju li HDZ-ovci doista razloga biti zabrinuti, kako i izgledaju, doznat ćemo u nedjelju 16. svibnja 2021. godine.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button