ZadarZADAR Sport

P.K Zadar dobio 18 novih plivača

1_146U Plivačkom klubu „Zadar“ završio je još jedan tečaj obuke neplivača. U ovoj grupi bilo je uključeno 18 malih neplivača. Nakon odrađenih 15 treninga djeca su u ponedjeljak 01.06.2015. pred prepunom galerijom i trenerima demonstrirali što su naučili u proteka tri tjedna.

Nakon završene provjere sva djeca, polaznici obuke, za svoj trud i zalaganje na treninzima nagrađeni su majicama, diploma i prigodnim poklonima. Uprava i treneri Plivačkog kluba „Zadar“ svim malcima i njihovim roditeljima čestitaju na uspješnom savladavanju programa.

Grupu malih neplivača u ovom turnusu trajanja od 15 sati vodili su treneri Danijela Kurtin, prof. i Ivan Karavida, prf., a sudjelovali su:Ljupka Marković, Ana Valčić, Luko Šimac, Vita Zorica, David Košta, Tara Knežević, Lovro Kličković, Gabriela Petani Kožul, Kruno Klanac, Marijeta Lovrin, Marta Kulaš, Roko Milošević, Gabriel Puškarić, Ena Dujić, Marijan Vrkić, Zara Brtan, Rino Milinković i Marieta Miletić.

 

P.K. Zadar  program obuke neplivača provodi od ljeta 1971. godine, a od 2010. godine program obuke neplivača trenerice P.K. “Zadar” Danijele Kurtin, prof. verificiran je od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa.
Program se sastoji od 15 treninga (5 sati prčkalište, 5 sati mali bazen, 5 sati duboki bazen) gdje djeca uče osnovne elemente klizanja, plutanja i disanja te jednostavne pokrete plivačkih tehnika. Na završnom,16. satu, djeca demonstriraju naučene vještine, dobivaju diplomu i majicu kluba a zainteresirani nastavljaju plivati u školi plivanja. Obuku vršimo na bazenu Višnjik do kraja srpnja (dobna granica 4.5.g) a od srpnja na bazenu Kolovare (dobna granica 5g.).

 

Iz kluba ovim putem pozivaju sve zainteresirane za tečaj obuke neplivača da se jave za upis. Za sve informacije i prijave u P.K. Zadar stoje na raspolaganju na brojevima telefona: 099 803 8521, 098 137 4604, 023 231 783 i putem e-maila na info@pkzadar.hr i anja.pkzadar@gmail.com. U tijeku su prijave za upis u obuku neplivača na bazenu Višnjik i bazenu Kolovare!

Planirani početak obuke neplivača na bazenu Višnjik je 29.06. i 07.07., dok na bazenu Kolovare obuka starta od sredine srpnja.

 





Related Articles

Back to top button