IzdvojenoZadar

Pokrenut proces protiv TZGZ jer nam odbijaju dostaviti podatke o transakcijama

Savjetnik Povjerenika za informiranje, Marko Kovačić zatražio je očitovanje od Turističke zajednice Grada Zadra očitovanje zbog čega TZGZ portalu ZADAR News uporno odbija dostaviti informacije o svom financijskom poslovanju.

Iako bi podaci o poslovanju trebali biti dostupni javnosti, pošto se radi o organizaciji koju je osnovao Grad Zadar, Mario Paleka, direktor TZGZ preko svoje djelatnice Ive Martinović odbio nam je dostaviti tražene podatke.

Bilo kako bilo, proces zbog uskrate odgovora i dostave traženih podataka ZADAR Newsu je pokrenut protiv TZGZ, a dostavusvega što smo tražili prema Zakonu o pravu na pristup informacijama očekujemo uskoro.

Related Articles

Komentari

  1. Nudimo zajam po niskoj kamatnoj stopi od 3%. Prijavite se za brzi i praktični kredit za otplatu računa i započinjanje novog posla ili ponovno finansiranje njihovih projekata po nižoj kamatnoj stopi od 3%, imate nizak kreditni rezultat i teško ste dobiti kapitalni zajam od lokalnih banke i druge finansijske institucije? Evo vam šansi da dobijete zajam od naše Organizacije. Pojedincima nudimo zajmove za sljedeće svrhe i još mnogo više. Osobni zajam, proširenje poslovanja, pokretanje poslovanja, obrazovanje, konsolidacija duga, zajmovi s tvrdim novcem. kontaktirajte nas putem e-pošte za brzi trenutni odgovor.

    E-pošta: expressscreditt@outlook.com
    Messanger: m.me/Expresssloans
    Facebook: fb.me/Expresssloans

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close