112IzdvojenoZadar

Policija potvrdila ‘upad’ u Čistoću, ali ne otkrivaju puno: “Sukladno zakonu, naši izvidi su tajni”

Dva dana nakon što je ZADAR News prvi i jedini objavio kako su djelatnici PU zadarske ušli u prostorije Čistoće Zadar, odnosno kako su posjetili direktora Dragana Maračića u njegovoj kancelariji, u razgovoru za naš portal policija je kazala kako izvide koji traju, sukladno zakonu – ne mogu komentirati.

Kao što je već poznato, mještanin Dikla, Mario Živković  prije desetak dana cijeli je slučaj osobno prijavio policiji. Kako neslužbeno doznajemo, o svemu je detaljno izviješteno i Općinsko državno odvjetništvo u Zadru pa istraga o odlaganju opasnog i ilegalno unesenog otpada na deponij koji se nalazi blizu kuća na Diklu, očito ide u pravom smjeru.

Policija radi prema Živkovićevoj kaznenoj prijavi

Mario Živković / Foto: 057info

U međuvremenu je Živković pokrenuo peticiju, a pretpostavlja se kako je prikupio više od tisuću fizičkih potpisa (s OIB-om i potpisom) kojima će se tražiti zatvaranje i zabrana proširenja odlagališta otpada na Diklu. Online peticiju možete potpisati klikom ovdje.

Maračić je ostao direktor zahvaljujući Kalmeti

Božidar Kalmeta

Kao što je ZADAR News najavio, na redovno održanoj sjednici Nadzornog odbora Čistoće Zadar, nitko nije tražio smjenu direktora Dragana Maračića. Prema informacijama koje smo objavili prije dva dana, za to da se Maračića ‘ne dira’ osobno se založio Božidar Kalmeta koji je na jednom od sastanaka na kojemu su bili njegovi stranački kolege iste zamolio ‘sve treba ispeglati medijski kako god se zna’

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Jedan komentar

  1. Hitno novcani krediti ! ! !
    Za one koji žele hitan zajam Predlažem vam pristupacne kamatnu stopu od 3%. Vi ste bili odbijen od strane mnogih banaka? Trebate li sredstva za konsolidaciju duga hitno? Ili vam je potrebno financiranje za svoje poslovanje po stazi. Dakle, mi smo najbolje rješenje za svoje potrebe. Nudimo kredite zainteresiranim klijentima bez kazne. Ako ste zainteresirani molimo da nas kontaktirate što prije i da ce pobijediti s radošcu.

    E-adresa : infos.kredit700@gmail.com

    Whatsapp: +33 7 56 81 46 01

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close