112

Policija pronašla lopova iz Kukljice. Nakon razbojništva izazvao prometnu i pobjegao s mjesta događaja

DOVRŠENO KRIMINALISTIČKO ISTRAŽIVANJE

Po završetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika Prve policijske postaje Zadar nadležnom državnom odvjetništvu za kaznena djela Razbojništvo i Prijetnja  prijavljen je  50-godišnji hrvatski državljanin.

Policija ga sumnjiči da je razbojništvo počinio 23. kolovoza oko 19.50 sati u trgovini trgovačkog društva u Kukljici gdje je uz prijetnje od trgovkinje otuđio oko 200,00 kuna te se udaljio iz trgovine, sjeo u osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka te se uključio u promet na cestu. Nadalje, upravljajući vozilom izazvao je lakšu prometnu nesreću s materijalnom štetom, nakon čega se nije zaustavio već je nastavio vožnju.

Također ga se sumnjiči da je dana 21. kolovoza u Ugljanu na plaži, uputio ozbiljne prijetnje 58-godišnjaku kojom prilikom je iz vozila izvadio motornu pilu koju je upalio i okrenuo prema oštećenom, a potom je metalnom šipkom oštetio osobno vozilo u vlasništvu 53-godišnjakinje.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 50-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru, te se protiv njega podnosi Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button