112IzdvojenoZadar

POLICIJA U ČISTOĆI – Kalmeta je odlučio: Unatoč aferama Maračić na današnjoj skupštini neće biti smijenjen

Unatoč brojnim aferama koje su posljednjih desetak dana potresale komunalnu tvrtku Čistoća d.o.o. čiji je većinski vlasnik Grad Zadar, prema informacijama kojima raspolaže redakcija portala ZADAR News, na sutrašnjoj skupštini nitko od predstavnika Grada Zadra neće tražiti smjenu direktora Dragana Maračića.

Prema informacijama iz Čistoće, doznajemo i informaciju kako je jutros policija u civilu posjetila Maračića u njegovoj kancelariji, a o čemu su i koliko razgovarali, nije poznato.

Ostaje direktor

– Ništa od smjene direktora Maračića. Mi njemu još uvijek vjerujemo – kazao je visokopozicionirani izvor iz Grada Zadra u ekskluzivnom razgovoru za ZADAR News.

Tako bi, nakon redovne sjednice trebalo i službeno biti jasno kako lokalni HDZ-ovci ipak neće pokrenuti proces  rušenja svog čovjeka koji je na direktorskoj funkciji naslijedio Tomislava Ćurka.

Ćurko morao otići s direktorske pozicije radi osvetoljubivosti Božidara Kalmete

Podsjetimo, dobro upućeni u priču tvrde kako je Ćurko s iste pozicije na kojoj se danas nalazi njegov nasljednik Maračić morao otići jer se, zamislite – usudio suprotstaviti Božidaru Kalmeti tako što se u svibnju 2016. godine kandidirao za predsjednika Županijske organizacije zadarskog HDZ-a. Reakcija Kalmete bila je tada neumoljiva, osvetnički je za sobom pomeo Ćurka, a u više navrata gdje je Ćurko imao dogovorene poslove, osvetoljubivi i sujetni Kalmeta stopirao je i te stvari.

Kalmeta: “Nema micanja Maračića, ispeglajte to medijski”

Prema informacijama našeg drugog izvora iz zadarskog HDZ-a doznali smo kako je o cijeloj priči vezanoj za ilegalno dovoženje azbestnih ploča i grita na deponij na Diklu, dakle o aferama o kojima se u medijima pisalo proteklih dana detaljno informiran Božidar Kalmeta osobno i to u prostorijama HDZ-a u Medulićevoj ulici. Nakon svih informacija, Kalmeta je svojim suradnicima kazao kako Maračića ne treba micati s direktorske funkcije. Kazao je i kako ‘sve treba ispeglati medijski kako god se zna’

Boris Skroće gura se i želi smijeniti Maračića

Isti izvor potvrdio nam je i kako u prikrajku afera oko Maračića “kao zapeta puška” stoji i čeka Boris Skroće, aktualni djelatnik Čistoće, a prema mnogima najgori direktor KK Zadar u povijesti.

– Kao najneuspješniji direktor u povijesti KK Zadar, Boris Skroće zivka uokolo ljude i trudi se doći do funkcije direktora u Čistoću, ali šanse da on ikada, odnosno u ovom životu dođe na bilo koju funkciju u Zadru ravne su nuli. Njegovo vrijeme je prošlo, ali zanimljivo je kako on sve to iz prikrajka promatra i kako čeka svoj trenutak kojega nikad neće dočekati – kazao je za kraj naš izvor koji je, kao i onaj iznad njega molio za anonimnost, što ćemo, naravno  – ispoštovati.

Fotografija naslovnice: 84. Gardijska Bojna ”TERMITI” – Zadar Facebook

Komentari

  1. Pozdrav Prijatelji su Maria Guadalupe, ovdje sam kako bih informirao sve što sam doživio online kada sam tražio kredit. Izgubio sam mnogo novca tražeci zajam dok nisam upoznao VLADIMIRA FINANCIAL INVESTITORA. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamatnoj stopi od 2%. Ako trebate kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da poslušate moj savjet i kontaktirate je putem e-pošte: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)
    za vaš zahtjev za kredit, hvala na slušanju

  2. Pozdrav prijatelji, ja sam Maria Guadalupe, tu sam da pomognem svima informirati o svemu što sam doživio na mreži kada sam tražio zajam. Izgubio sam puno novca tražeci kredit dok nisam upoznao VLADIMIR FINANCIJSKU INVESTICIJU. Tko mi je pomogao dobiti kredit od 60000 eura po kamati od 2%. Ako vam treba kredit i ako ste ozbiljni, savjetujem vam da se savjetujete i obratite joj se putem e-maila: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com) ili
    Kontaktirajte WhatsApp: +16014560144 za kreditni zahtjev, hvala na vašem vremenu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite TVViet

Related Articles

Close
Close