IzdvojenoVijesti

POSLUŠAJTE REFREN – Mladen Grdović uskoro izbacuje pjesmu “Peace in the World” s kojom će pomoći unesrećenoj djeci iz Ukrajine

DIO OD ZARADE IDE UNICEF-u

Legendarni zadarski glazbenik Mladen Grdović posljednjih dana užurbano radi na dovršavanju glazbenog projekta s kojim želi pomoći djeci koja su uslijed rata u Ukrajini ostala bez svojih obitelji i krova nad glavom.
Preciznije, Grdović je dovršio pjesmu Peace in the World za koju je napisao glazbu, a ista bi se trebala emitirati na BBC-u i CNN-u, doznajemo od samog Grdovića koji je redakciji ZADAR Newsa ustupio dovršenu pjesmu.

– Točno je da radimo na tome da pjesma odjekne u svijetu i da se skupi što je moguće više novca za djecu koja su ostala bez svojih obitelji, kao i za svu djecu kojima je potrebna njega ili liječenje. Vidite što je napravio ovaj nesretni rat u Ukrajini. Puno je onih kojima je potrebna pomoć i zato sam odlučio dio novca od ovog projekta donirati za djecu preko UNICEF-a.

Kako je došlo do rađanja pjesme Peace in the World? Moramo priznati da pjesma zvuči vrlo melodično i himnično. Vjerujemo da će postati svjetski hit.

– Hvala vam na komplimentu. Melodiju sam napisao prije nekoliko godina, ali nisam imao nekakav konkretan tekst za nju, pa je stajala po strani. Aranžman je napravio Franjo Judnič, a prije dvadesetak dana tekst na tu melodiju je napisala Marina Mudrinić i tako je nastala pjesma Peace in the World. Na takve stvari jednostavno ne možete ostati imuni i iskreno se nadam da će rat što prije završiti. Nadam se da će svi ratovi završiti što prije. Mir je ono što nam treba na ovom svijetu. Mir i ljubav, kao što i pjevam u ovoj našoj pjesmi. Zaustavite sve ratove na ovom svijetu. Nek’ živi mir i ljubav, to je sve što nam treba.

Kad možemo očekivati službenu objavu pjesme s video spotom?

– Nadam se kroz desetak dana.

Hvala vam što ste ZADAR Newsu dopustili da prvi ekskluzivno objavimo ovih četrdesetak sekundi refrena. Želimo vam puno sreće u daljnjem radu.

– Hvala i vama. Iskreno se nadam da će se svima svidjeti kao što se svidjela i vama – kazao nam je za kraj razgovora Mladen Grdović.

Pjesmu koju smo sinoć uploadali možete poslušati i na našim YouTube, Facebook, TikTok i Instagram kanalima.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ZADAR News (@zadarnews)

@zadarnews Kao što smo i najavili, premijerno vam predstavljamo refren nove pjesme Mladena Grdovića “Peace in the World” koja izlazi kroz desetak dana. Kroz pjesmu, Grdović šalje jasnu jaku i jasnu porku o toliko željenom miru u svijetu 💖 #peaceintheworld #stopthewar #mladengrdović ♬ original sound – ZADAR News





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button