112IzdvojenoZadar

Pošteni Rade Dundov pronašao novčanik pun kuna i eura – sve je odnio na policiju!

U moru negativnih priča koje u posljednje vrijeme dolaze iz Donatovog grada, redakcija portala ZADAR News danas s ponosom predstavlja priču o poštenom Zadraninu Radi Dundovu koji je pronašao novčanik pun kuna, eura, kreditnih kartica s PIN-ovima – i sve odnio na policiju.

– Sjeo sam u kafić nasuprot zgrada ‘Pet nebodera’ i pored sebe sam vidio novčanik. Pitao sam osoblje znaju li kome isti pripada, na što su mi odgovorili niječno. Nakon toga sam nekoliko stolova od sebe zamijetio policajca koji me je uputio prema policijskoj postaji gdje sam odnio novčanik – kazao je za ZADAR News Rade Dundov, inače veliki prijatelj zadarskog nogometaša Ivana Santinija.

Rade nam je kazao kako mu nije palo na pamet da potroši i jednu kunu – jer to nisu njegovi novci.

– U novčaniku su bile kreditne kartice s PIN-ovima koji su bili napisani na papiru, tako da sam, ds sam htio, bez problema mogao podići tko zna koliko novaca, sli nisam jer sam pošten. Bila je tu i hrpa novaca u našim i stranim apoenima. Nakon što sam proveo 40 minuta u policiji, dobio sam informaciju kako će novčanik sa svim predmetima i novčanicama koje su bile u njemu biti vraćen originalnim vlasnicima, odnosno osobama na koje glase kartice – kazao je Dundov.

Za kraj nam je ispričao kako je ovo četvrti put da pronalazi pune novčanike.

– Uvijek sam sve vratio. Ne mogu uzeti nešto što mi ne pripada – kazao je za kraj Dundov.

Svaka čast, Rade.

 
Related Articles

Komentari

  1. Gosp. Dundov što vi kao pošten građanin radite u društvu sa pojedinim nečasnim članovima HDZa ?

  2. Očito da Rade nije HDZ-ovac jer bi član te sekte to spemio u džep. Ili se radi o endemskoj vrsti poštene osobe u Kradezeu, kojih nema ni 1%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close