Vijesti

Povjerenik za informiranje: Nada Zrilić iz Srednje škole Biograd na Moru krši zakon – mora vam dostaviti tražene podatke

NE ZNA RADITI SVOJ POSAO ZA KOJI JE DODATNO PLAĆENA

Nakon što je ZADAR News od Srednje škole Biograd na Moru zatražio da nam dostave dokument prema kojemu je Ivica Kero inicijalno izabran za ravnatelja spomenute škole, nepismena službenica za informiranje te škole, Nada Zrilić, inače, supruga nekadašnjeg dožupana Stanka Zrilića uskratila nam je dostaviti tražene podatke.
Temeljem njenog odbijanja, obratili smo se Povjerniku za informiranje koji je u 24 sata riješio naš predmet utvrdivši kako je gospođa Zrilić zapravo neuka i nesposobna osoba koja namjerno i svjesno krši niz zakona i propisa kako ZADAR News ne bi došao do podatka koji je ionako bio javan.

Shodno tome, savjetnica Povjerenika donijela je rješenje prema kojemu će Srednja škola Biograd na Moru ipak ZADAR Newsu morati dostaviti tražene podatke.

Da stvar bude gora, Zrilić koja je ionako na sumnjiv način uhljebljena u Srednju školu Biograd na Moru dodatno je plaćena kao pravnica za posao službenika za informiranje. Posao koji ne zna ili ne želi raditi.

U nastavku pročitajte na koji način je savjetnica Povjerenika za informiranje očitala bukvicu neukoj Zrilić.
Shodno uputama koje Zrilić očito nije u stanju razumijeti ili sve namjerno krivo radi po nalogu nekoga nadređenoga, bilo bi logično očekivati da će ista biti sankcionirana ili maknuta s funkcije koju ne zna ili ne želi raditi. Ali, kako se radi o Srednjoj školi Biograd na Moru s kojom upravlja upitno sposobni i potkapacitirani ravnatelj Ivica Kero, iluzorno je očekivati kako će se išta slično dogoditi.





Related Articles

Leave a Reply

Back to top button