ZADAR SportZadne-Izdvojeno

Predsjednik Košarkaškog kluba Zadar zahvalio se novinarima na vjernosti

Predsjednik Košarkaškog kluba Zadar, Edvin Šimunov, odlučio se za nesvakidašnji potez. Naime, po prvi put, otkako je u prosincu 2010. preuzeo funkciju predsjednika kluba, Šimunov se javno zahvalio novinarima zbog praćenja kluba. Predsjednikovo priopćenje prenosimo u cjelosti.

Poštovani,

za početak, Košarkaški klub Zadar Vam se od srca zahvaljuje što ste i u ovoj sezoni A1 košarkaške lige pratili naš klub i naše rezultate i o tome izvještavali za svoje cijenjene medijske kuće. Zajedno uz trud našeg stručnog stožera i igrača i Vi ste jednim dijelom zaslužni za osvojeno prvo mjesto u prvenstvu i plasman u Ligu za prvaka gdje nas čekaju novi, veliki izazovi.

Kao što znate, naš je minimalni cilj u LZP osvojiti četvrto mjesto koje vodi u toliko željenu regionalnu ABA ligu. Stoga Vas molimo da i dalje nastavite pratiti naš rad i rezultate, da pravovremeno izvještavate javnost o našim aktivnostima, te da nam pomognete ponovno napuniti Krešinu dvoranu, jer svima nam je poznato da smo uz pune tribine jači za šestog igrača. A pomoć šestog igrača će nam u susretima s ABA-ligašima i vrlo ambicioznim A1-ligašima biti prijeko potrebna.

Stoga još jednom molimo Vas da nam pomognete na putu povratka u regionalnu ligu, kako bismo otvorili novu stranicu u povijesti našeg kluba i vratili kvalitetniju i zanimljiviju košarku tamo gdje joj je i mjesto – u Zadar!

Srdačan pozdrav!

Predsjednik Košarkaškog kluba „Zadar“

Edvin Šimunov





Related Articles

Back to top button