112IzdvojenoZadar

Pretučen bivši državni tajnik?

Iako u posljednje vrijeme nije medijski eksponiran, izuzev suđenja na kojemu se redovno pojavljuje na optuženičkoj klupi s bivšim ministrom i gradonačelnikom Zadra, bivši državni tajnik još jednom je, prošlog vikenda, postao predmet raznih prepričavanja o događajima koji su se navodno, a prema izjavama očevidaca, odvili u i ispred hotela Bastion. Naime, prema izjavama ljudi koji su bili upućeni u događaje proteklog vikenda, bivši državni tajnik pretučen je u spomenutom hotelu, a formalni vlasnik hotela odveden je ispred hotela te nije ni na koji način sudjelovao u spomenutom incidentu.

U policiji su ZADAR Newsu potvrdili kako ne raspolažu s nikakvim informacijama o spomenutom incidentu.

Ipak, unatoč tome što incisent nije prijavljen, edan od očevidaca za ZADAR News kazao je kako su za vrijeme gore navedenog događaja ispred hotela Bastion bila parkirana tri crna Audija, a nakon ‘odrađenog posla’ brzo su se uputili u nepoznatom smjeru.

Također nije poznat podatak je li bivši državni tajnik zatražio liječničku pomoć nakon incidenta.

Komentari

komentari

Pratite TVViet

Related Articles

Komentari

  1. Nemogu pobogu da verujem da tako finog i kulturnog čoveka uopšte hoće neko da bije , pa koliko je on lepog i dobrog napravio za ovaj grad? Nemože to da bude to mora da je neka zabuna , da tako fin i galantan gospodin nastrada u našem lepom gradu ?

  2. Ja sam gospodica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobila kredit preko gospode Vladimire Financijskiinvestitor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ako je netko zainteresiran za dobivanje kredita, molimo Vas da ga kontaktirate VIA EMAIL: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close