IzdvojenoZadar

Prosječna cijena kvadrata stana u Zadru raste i u siječnju iznosi 1.830 eura


U Dalmaciji su stanovi i dalje najskuplji u Dubrovniku gdje se prosječno za kvadrat mora izdvojiti 3221 euro, slijedi Split u kojem kvadrat košta 2280 eura, Zadar s cijenom od 1830 eura i najjeftiniji je Šibenik s 1479 eura

Prema statistikama oglasnika Crozilla.com tijekom siječnja nije bilo značajnije promjene trenda kada su u pitanju cijene nekretnina. Kvadrat stana višestruko je skuplji u Dalmaciji gdje se ne može naći ništa jeftinije od tisuću eura, dok je u unutrašnjosti Hrvatske cijena kvadrata iznosila tek 300 eura kao što je bio slučaj u Osijeku, Bjelovaru ili Varaždinu. 

Najveći godišnji rast cijena zabilježen u Dubrovniku i Zadru

Najveći godišnji porast cijene stanova na ovom oglasniku zabilježen je u Dubrovniku i Zadru gdje zabilježen je mjesečni porast od 1,4 posto te godišnji porast cijena od 4,8 posto. Stanovi su i dalje najskuplji u Dubrovniku gdje se prosječno za kvadrat mora izdvojiti  3221 euro, slijedi Split u kojem kvadrat košta 2280 eura, Zadar s cijenom od 1830 eura i najjeftiniji je Šibenik s 1479 eura.

– Ponuda stanova tijekom siječnja na oglasniku Crozilla.com najviše se pretraživala u Zagrebu, Splitu, Zadru, Puli i Osijeku. Potencijalni strani kupci koji su pokazali interes za stanovima najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, Austrije, SAD-a i Slovenije, a zanimali su ih stanovi na području Zagreba, Splita, Pule, Makarske, Zadra i Umaga – poručili su Crozille.

Što se tiče unutrašnjosti Hrvatske najjeftiniji stanovi su u Sisku (741 euro), a ne računajući Zagreb u kojem se za metar kvadratni tražilo 1643 eura, najskuplji je Varaždin s cijenom od 1107 eura, piše Poslovni dnevnik.


Zagreb, Split, Zadar, Pula i Osijek gradovi su u kojima se tijekom siječnja na oglasniku Crozilla.com najviše pretraživala ponuda stanova za prodaju.


Potencijalni strani kupci koji su pokazali interes za stanovima najčešće su dolazili iz BiH, Njemačke, Austrije, SAD-a i Slovenije, a zanimali su ih stanovi na području Zagreba, Splita, Pule, Makarske, Zadra i Umaga.Related Articles

Komentari

  1. Pozdrav,
    Ja sam gospodin Fernando Lopez privatni zajam zajmodavac koji daje život vrijeme prilika kredita. Trebate hitno kredit jasno svoje dugove ili vam je potreban kapital kredit za poboljšanje vašeg poslovanja? Jeste li bili presavijen od strane banaka i drugih financijskih ustanova? Potreban vam je konsolidacija ili hipotekarni kredit? Ne tražite dalje, jer mi smo tu za sve vaše financijske probleme. Mi posuditi sredstva za osobe kojima je potrebna financijska pomoć, koja imaju loše kreditne ili je potrebna novca za platiti račune, da ulagati u poslovanje po stopi od 2%. Želim koristiti ovaj medij je obavijestiti širu javnost da smo pružiti pouzdanu pomoć i korisniku i da će biti spremni da vam ponuditi kredit.

    Pošalji nam se na: (fernandolopezloanfirm@gmail.com)

  2. 夫婦 合体 画像 旦那 セックス 強制快楽 安心 無料 アダルト アナルセックス 経験率 女子 エッチ 動画 sex 動画 iqoo動画 イケメン セックス xう゛ぃで セックス かわいい マッチングアプリ食事 タイミング 高校 セックス えろぐちゃん マッチングアプリ 会えない出会系 アプリ 安全 エロ動画 ぬき 結婚 出会 きっかけ 出合い 出会い まおtめ セックス 気持ち悪い ハムそく tp-link 評判 昔セックス love エッチ あだるとじょせいアダルト 無料 女性 セックス クンニ 2ch エロ 2chお宝 エッチ 動画 女の子 主婦営み セックス 彼女 picosoku マッチングアプリ 最初の話題 同級生 セックスsex sex sex xvideo sex コスプレ アナルセックスav 動画 セックス 場所 男女 恋愛 グラフ 女性エロ 動画 sex 前 モモンガ エ 尿道オナニー 動画 生理 セックス課金アプリ おすすめ 女性 無料 まちこ ならであいせんたー不倫 セックス

Leave a Reply

Back to top button