112IzdvojenoZadar

Pupovac: “Situacija je alarmantna, imat ćemo ozbiljan razgovor s Plenkovićem”

Nakon što je ZADAR News sinoć objavio fotografiju sramotnog grafita koji je osvanuo u zadarskom kvartu Bili Brig, a u kojemu se poziva na klanje Srba, redakciji portala ZADAR News javio se Milorad Pupovac, saborski zastupnik SDSS-a koji je u izjavi za naš portal kazao kako je situacija, kada je širenje nacionalne mržnje u pitanju – alarmantna. Najavio je i ozbiljne razgovore s premijerom Plenkovićem na tu temu, a hoće li manjinci HDZ-u uskratiti podršku, nije decidirano odgovorio.

– Situacija je alarmantna, o tome nema spora. Uzvikivanje ustaškog pozdrava ‘za dom spremni’ na stadionima postao je standard, ali svima normalnima neprihvatljivi standard. Imali ste situaciju u Uzdolju, pa sad ovo u Zadru. Mislim da situacija u društvu nije dobra. Kada je u pitanju moj Zadar, vi znate da sam ja s tog područja i da volim Zadar.  Zadar je i moj grad i ja se ne sjećam da je situacija u Zadru bila ovakva kakva je sada ranije. Imali ste niz loših situacija u Zadru. Mene za Zadar vežu predivne uspomene, ali ovo što se događa u posljednje vrijeme nije dobro – kazao je Pupovac.

Pošto njegov SDSS ima većinu u Saboru, pitali smo ga smatra li se suodgovornim za, kako je sam kazao, alarmantnu situaciju.

– To je sigurno nešto za što je suodgovorna ova Vlada i u tom smjeru će ići naši razgovori s premijerom Plenkovićem. Pošto je situacija alarmantna, vrlo brzo ćemo s njim razgovarati na tu temu. Znači li to da je moguće da ćete prestati držati većinu Plenkovićem HDZ-u u Saboru? – Želim reći da ćemo voditi ozbiljne razgovore s premijerom jer je situacija Alarmantna. Ovo je ozbiljna tema za vladajuću koaliciju. Atmosfera nije dobra i na tome se mora raditi – kazao je za kraj Pupovac.

Related Articles

Jedan komentar

  1. Nemate vi što razgovarati sa mr.A.Plenkovićem a pogotovo ne ozbiljno jer ste Vi neozbiljni;;; ali me čudi sam premijer;,što jednostavno ne prekine suradnju sa Vama;;pa niste Vi jedina manjina u vlasti,,,a ponašate se tako kao da se svijet (svet) vrti oko Vas.!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close