IzdvojenoZadar

Radeta jedini kandidat za predsjednika gradskog SDP-a

Gradski vijećnik SDP-a, Daniel Radeta, jedini je kandidat za mjesto predsjednika Gradskog odbora stranke, utvrdila je jučer izborna komisija. Neki o čijim se imenima spekuliralo, očito su odustali, pa je sve izvjesnije kako će Radeta preuzeti zadarsku organizaciju koju, nakon ostavke bivšeg predsjednika, već mjesecima vodi povjerenik.

– Na temelju Odluke Gradske izborne komisije SDP-a Zadar utvrđene su sve pravovaljane kandidature za tijela Gradske organizacije SDP-a Zadar, među kojima je i moja kandidatura za predsjednika. Za ostala tijela stranke kandidirao se veći broj mojih stranačkih kolegica i kolega, a činjenicu da je moja kandidatura za predsjednika jedina, osobno smatram porukom članova SDP-a da me podupiru i žele na čelu Gradske organizacije. Međutim, u ovom trenutku fokus su nam svakako parlamentarni izbori na kojima želimo postići što bolji rezultat.

Ovim putem pozivam sve, bez obzira na okolnosti, da 5. srpnja izađu na izbore i izaberu promjenu koja nam je itekako potrebna. Vjerujem kako će SDP i iz ovih izbora izaći kao stranka s najvećim brojem osvojenih mandata. Dobar rezultat na ovim izborima bit će nastavak rasta i kontinuiteta nakon izbora za Europski parlament i izbora za predsjednika države Zorana Milanovića s kojima se itekako ponosimo, pogotovo rezultatom u Zadru.

Dan nakon što završe parlamentarni izbori, iz kojih ćemo izaći kao pobjednici, krećemo u kampanju za lokalne izbore koji nas očekuju već sljedeće godine. Vjerujem u snagu svoje stranke, svoga tima i uvjeren sam kako ćemo mi taj kontinuitet dobrih rezultata nastaviti i na sljedećim izborima, kaže Radeta.

Za mjesto potpredsjednika ili potpredsjednice Gradskog odbora kandidiralo se pak osam članova: Atanasija Babović, Damir Berković, Erol Gaši, Sandra Lordanić Lukavac, Nino Mrčela, Goran Perović, Danijela Vukoša i Ivan Zekanović. O tome tko će biti izabran na ove dužnosti saznat ćemo 11. srpnja kada će u zadarskom SDP-u biti održana izborna skupština.

Vina Biograd

Na temelju Odluke Gradske izborne komisije SDP-a Zadar utvrđene su pravovaljane kandidature za tijela GO SDP Zadar kako slijedi:

– Za predsjednika:

1. Daniel Radeta

– Za potpredsjednike/potpredsjednice:

1. Atanasija Babović
2. Damir Berković
3. Erol Gaši
4. Sandra Lordanić Lukavac
5. Nino Mrčela
6. Goran Perović
7. Danijela Vukoša
8. Ivan Zekanović

– Za članice i članove Predsjedništva:

1. Atanasija Babović
2. Damir Berković
3. Irena Dragić
4. Erol Gaši
5. Sabina Glasovac
6. Suzana Jakovac
7. Emilijo Krstić
8. Sandra Lordanić Lukavac
9. Vedrana Mišković
10. Nino Mrčela
11. Goran Perović
12. Marina Polovina
13. Loreta Stipčević
14. Danijela Vukoša
15. Ivan Zekanović

– Za članice i članove Gradskog odbora:

1. Atanasija Babović
2. Davor Bajlo
3. Damir Berković
4. Diana Bilić
5. Ivan Čulina
6. Irena Dragić
7. Suzana Jakovac
8. Mihael Janković
9. Jelena Jelavić
10. Ivan Keča
11. Damira Klamer
12. Ivana Knežević
13. Emilijo Krstić
14. Mirjana Lisica
15. Damir Lončar
16. Sandra Lordanić Lukavac
17. Sandro Lovrinović
18. Davorin Maštrović
19. Dijana Medić
20. Helena Mikulandra
21. Vedrana Mišković
22. Patricija Novoselović
23. Goran Perović
24. Stanko Pokrovac
25. Marina Polovina
26. Adela Prcović
27. Ivan Ružić
28. Adem Shala
29. Loreta Stipčević
30. Marko Špralja
31. Marko Topić

Predsjednik Gradske izborne komisije: Jure Zubčić.Vina Biograd

Related Articles

Komentari

 1. KAKO DOBIM MOJI KREDIT OD OVE VELIKE KOMPANIJE

  Pozdrav dragi moji ljudi, ja sam Linda McDonald, trenutno živim u Austinu Texas u SAD-u. Trenutno sam udovica s troje djece i zaglavila sam u financijskoj situaciji u aprilu 2018. godine i trebalo mi je refinanciranje i plaćanje računa. Pokušao sam tražiti kredite raznih privatnih i korporativnih tvrtki, ali nikad s uspjehom, a većina banaka mi je odbila kredit, ne puni plijen onim propalicama tamo koje ih nazivaju zajmodavcem samo-novca, svi su prijevara, sve što žele je vaše novac i dobro da ih više ne čujete, učinili su mi to dva puta prije nego što sam upoznao gospodina Davida Wilsona, najzanimljiviji dio toga je da mi je zajam prebačen u roku od 74 sata, pa ću vam savjetovati da kontaktirate gospodina Davida ako zainteresovani ste za zajam i sigurni ste da ga možete vratiti na vrijeme, možete mu se obratiti putem e-maila ……… (davidwilsonloancompany4@gmail.com) Bez kreditnog čeka, nema prodavača sa samo 2% kamate i boljim planovima otplate i Ako želite da se obratite bilo kojoj firmi u vezi sa osiguravanjem zajma bez obezbeđenja, obratite se gospodinu Davidu Wilsonu danas za vaš kredit

  Nude sve vrste zajma koje nude

  Kratkoročni zajam (5_10 godina)
  Dugoročni zajam (20_40)
  Zajam za medijski termin (10_20)
  Oni nude zajam poput
  Zajam za dom …………., Poslovni zajam …….. Dug kredita …….
  Studentski zajam ………., Zajam za pokretanje posla
  Poslovni zajam ……., zajam kompanije ………….. itd
  Email ………. (davidwilsonloancompany4@gmail.com)
  Kada je riječ o financijskoj krizi i zajmu, onda je financijski zajam David Wilson pravo mjesto, molim vas, recite mu da sam vam gospođa Linda McDonald usmjerila sreću ………………. ….

 2. Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.

 3. Opipljivo svjedočenje Kako sam dobio zajam

  Pozdrav svim građanima Hrvatske i šire Moje ime je gospođica Sandra Pusica. Ovdje sam da dam opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio zajam od 150000 eura od pouzdanog zajmodavca zvanog gospođa Dora Wealth, dobio sam zajam od 2% kamate, ona daje i sve vrste kredita poput osobnih zajmova, dugoročnih zajmova, poslovnih zajam i kratkoročni zajam itd. Ako vas zanima zajam, možete se sigurno obratiti izravnom e-mailom na: dorabogatstvofinancijskoulaga@yahoo.com WhatsApp (+16014560144)

  Hvala vam na vašem vremenu dok čitate.??

 4. Hello there! This is kind of off topic but I need some advice from an established blog.
  Is it difficult to set up your own blog? I’m
  not very techincal but I can figure things out pretty fast.
  I’m thinking about setting up my own but I’m
  not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions?
  Thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
Close